Find din rejse

KOM TIL AUDITION

BLIV UNGDOMSGUIDE HOS UPTOURS

Få job som guide hos Uptours

KOM TIL GRATIS REKRUTTERINGSDAG

 

ER DU VORES NÆSTE UNGDOMSGUIDE?

Så ser vi frem til at møde dig! Vi inviterer nemlig til den årlige audition, hvor vi vil se om du har hvad der skal til for at blive ungdomsguide hos Uptours.

Kunne du godt tænke dig at bruge din sommer, i sydens sol med en masse andre festglade unge mennesker og få en oplevelse for livet! ja så har du nu muligheden for at få verdens fedeste "job"!

Rekrutteringsdagen er helt gratis og har en varighed af ca. 2 timer, her vil du få det fulde indblik i hvad det kræver at være ungdomsguide, hvordan dagligdagen ser ud, og hvilke typiske fest, opgaver og events vi afholder på vores destinationer og meget meget mere.

Vi vil være et team tilstede af både nuværende og tidligere ungdomsguider og destinationschefer ved Uptours, som kan give brugbare svar på alle dine spørgsmål og tanker, som du måtte have.

Vi søger primært dem som har en interesse i at hører mere eller blive ungdomsguide til sommer.

OBS: ALLE KAN TILMELDE SIG REKRUTTERINGSDAGEN SÅ LÆNGE DER ER LEDIGE PLADSER!

Datoer og tidspunkter (Februar)

København tirsdag d.18/2-2020 kl. 19.00

Odense onsdag d.19/2-2020 kl. 19.00

Aarhus torsdag d.20/2-2020 kl. 19.00

Tilmelding

Du tilmelder dig nemt og enkelt herunder. Du vil umiddelbart efter få en bekræftelse både på mail og SMS. Vi har kun et begrænset antal pladser til hver rekrutteringsdag, så vi anbefaler at du tilmelder dig snarest da det er først til mølle.