Hvor gammel skal man være, for at rejse med Uptours?

For at rejse med Uptours skal du som minimum være fyldt 16 år. Er du under 18 år skal du dog sammen med dine forældre udfylde en "under 18 erklæring", som I finder på linket her. Denne kan sendes ind til os enten via mail eller post.

Er bagage inkluderet, og hvor meget må vi have med?

Hos Uptours er bagage altid inkluderet i prisen. Dette gør vi opmærksom på, da vi har set at mange andre rejseselskaber er begyndt at opkræve ekstra for medbragt bagage. 

Når du rejser med Uptours må i medbringe mellem 20 og 23 kg. i din kuffert, og op til 10 kg i håndbagagen. Præcis hvor meget står på jeres rejsebevis, som I har fået efter bestilling. 

Hvordan foregår betalingen?

Vi har branchens bedste betalingsbetingelser, specifikt tilpasset unge mennesker. Herunder ser du vores betalingsbetingelser beskrevet

  • Første betaling er (1. Rate) 1.000 kr. og skal indbetales senest 5 dage efter bestillingen.
  • Anden indbetaling, også kaldet 2. rate betales senest 90 dage inden afrejsen og er også på 1.000 kr per person.
  • Tredje indbetaling, også kaldet 3. rate betales senester 60 dage inden afrejsen, og er restbeløbet. Præcise datoer for indbetaling vil desuden stå på rejsebeviset som i får tilsendt efter på mail efter. bestilling

Bemærk! Er der mindre end 90 dage ved afrejse betales 2.000 kr per person i depositum, og er der mindre end 60 dage til afrejse betales det fulde beløb. 

I kan betale med VISA/Mastercard/Visa Electron eller via det på rejsebeviset anførte indbetalingskort. 

Hvad med flybillet, får jeg andet end rejsebeviset på mail?

Nej - Rejsebeviset som kontaktpersonen modtager på sin mail efter bestilling gælder også som jeres flybillet. Alt foregår nemlig elektronisk, og du tjekker derfor ind i lufthavnen med jeres gyldige pas og jeres booking nummer som står anført på rejsebeviset 

Kan vi købe VIP-Pakker, arrangementer m.m. på rejsemålet?

Ja, det er absolut muligt, men i skal være opmærksomme på at prisen vil være noget højere på destinationen. I sparer ca. 30-40% ved at tilkøbe en af vores VIP-Pakker hjemmefra. 

Kan vi få rabat hvis vi er en stor gruppe?

Ja, det kan i. Men det kræver dog, at I er en gruppe på mindst 8 personer. Hvis i er over 8 personer så specialsyer vi et gruppetilbud til jer, som passer til jeres ønsker. I udfylder formularen på følgende link, og vi vil inden for meget kor tid vende tilbage med et alletiders tilbud. Udfyld formularen her. Få et Gruppetilbud

Får vi en bekræftelse på at jeg har betalt?

Selvfølgelig! Så snart vores bogholderi har registreret din betaling modtager i en automatisk genereret mail fra vores bookingsystem. Betaler du via det på rejsebeviset anført indbetalingskort så sker det dog ikke fra dag til dag, men ca. 2-3 gange om ugen.

Hvis i har betalt med betalingskort(Visa/Dankort/Mastercard/Visa Electron, etc) så modtager i en bekræftelsesmail med det samme. 

Hvornår skal vi være i lufthavnen?

I skal altid være i Lufthavnen til check-in 2 timer før afgang. Altså 2 timer før det tidspunkt, som står på dit rejsebevis. Hvis I har tilkøbt transfer, så vil vores guider informere jer om ophentningstiden på hotellet ca. 1 dag inden.

Har i ikke tilkøbt transfer, så er det jeres eget ansvar at indfinde jer på lufthavnen 2 timer før afrejse.