Find din rejse

Bliv Uptours guide

i Sunny Beach eller Magaluf

Få job som guide hos Uptours
Vi søger lige nu guider til vores teams i Magaluf og Sunny Beach.

 

Det er et meget socialt krævende job, hvor man konstant omgås med mange forskellige mennesker og personligheder. Det betyder også, at du får en masse bekendtskaber og venner for livet. Det er derfor vigtigt, at man som Uptours guide er udadvendt, ansvarsfuld og servideminded. Da jobbet som ungdomsguide kræver noget helt specielt, søger vi primært folk som har relevant erfaring, eller har gennemgået en guideskole.

Du kan sende din ansøgning og tilhørende CV til vores HR ansvarlige Nicholas Holst direkte på:

nh@mltravel.dk

Ved eventuelle spørgsmål er du ligeledes velkommen til at kontakte os på mail eller tlf: +45 70 22 66 06 

UTOPIA GUIDESKOLE

 - dit job i rejsebranchen starter her! 

Vi anbefaler Utopia Guideskole, som vi har tæt samarbejde med. Utopia Guideskole er en seriøs, uafhængig og intensiv 5 ugers guideuddannelse som afholdes på Mallorca.  

Vi ved fra erfaring at guider uddannet på Utopia Guideskole som har været igennem ungdomsmodulet holder et højt niveau, hvor vi også selv underviser har kompetencerne til at klare jobbet som guide ved Uptours.

Vi kommer derudover ned på Utopia Guideskole i slutningen af uddannelsen, hvor vi holder en virksomhedspræsentation med efterfølgende jobsamtaler. Vi ansætter ca. 80% af vores guider direkte fra Utopia Guideskole. 

Vi kan derfor også i samarbejde med Utopia Guideschool lige nu tilbyde en yderligere rabat på 2000 kr, ved brug af rabatkoden: UPTOURS2023 for at sikre, at vi får de bedst mulige guider hos Uptours.

 

"Din uddannelse på Utopia har en varighed af 4 til 5 uger, og afholdes enten på Mallorca, eller på vores skole i alperne

På Utopia Guideschool lærer vi dig blandt andet at slippe den nervøsitet som opstår hos mange, når man skal stå foran en større forsamling og præstere. Tiden på skolen handler meget om personlig udvikling, kropssprog, førstehåndsindtryk, personlig branding og meget mere. En stor del af undervisningen består naturligvis også af de mange forskellige praktiske arbejdsopgaver, du har som guide.

Tag din uddannelse fra Utopia og få de bedste forudsætninger for et spændende og udfordrende job i rejsebranchen."