Søg rejse her
UPTOURS BLOGGEN

 "Heeeeej Bloggen!" 


For første gang har vi hos Uptours startet en blog op til vores hjemmeside. Her vil tidligere og nuværende guider, gæster, kontor-mus & andre mennesker der har været en del af Uptours på den ene eller anden måde, komme til at skrive en masse spændende indlæg til jer.

Vi vil helt frem til den kommende sommersæson forsøge at komme rundt omkring alle de temaer, som I kunne være interesseret i! Derudover vil vi selvfølgelig fylde bloggen med en masse lækre billeder fra vores forskellige destinationer, så vi rigtig kan sidde herhjemme og savle over herlighederne, og se frem mod sommeren 2019! 

Vi vil forsøge at lave indlæg omkring de mest almindelig spørgsmål vi får. Du ville kunne få svar på alt, hvad du evt. skulle brænde inde med.

Vi kommer til at fortælle dig hvordan du bliver guide hos os, hvad gæsterne laver i løbet en af dag, nattelivet på din feriedestination og meget mere.
Mon ikke vi også kommer til at lave et par indlæg, hvor vi fortæller om de sjoveste, vildeste og mest sindssyge historier fra vores destinationer? Det kunne man da godt forstille sig ;-) 

Men igen: Velkommen til!
Vi håber at du vil følge troligt med, når vi kommer med nye opslag.

Vi laver denne blog for din skyld. Derfor er det altid fedt at få input og respons fra dig!
Hvad vil du gerne læse om? Hvad vil I have mere af? Og hvis du har en god ide til et indlæg, så vil vi så gerne hører fra dig! Så hvis du har noget på hjertet, så smid os en mail på: info@uptours.dk

Vi ses til sommeren 2019!

  

Kærligste hilsner

ALLE OS FRA UPTOURS

 

BLOGS

SEPTEMBER - HVEM ER UPTOURS?