Se video
Se priser
Se billeder
   

Ungdomshotel TRH Magaluf

STRAND
STRAND: 80 m
BYEN
BYEN: 0 m
POOL
POOL: Ja
BAR
BAR: Ja
AIRCONDITION
AIRCONDITION: Ja
LUFTHAVN
LUFTHAVN: 30 km
Ungdomshotellet i Magaluf! Ungdommelig atmosfære, et indbydende poolområde og fine lejligheder. Dette er det ultimative ungdomshotel i Magaluf!

Hotellet er nøje udvalgt så det matcher kriterierne for ultimativ ungdomscharter i alt fra beliggenhed, pool, værelser samt stemning og fest. Vi kalder det derfor: Ungdomshotellet i Magaluf!


Hotellet hvor mere end 90% af vores gæster bor den kommende sommer!

All-Inclusive

Når du bor på Ungdomshotel TRH Magaluf har du mulighed for at tilvælge All-Inclusive. Det betyder at mad og drikke er inkluderet under hele dit ophold. Det eneste du skal fokusere på er blot at læne dig tilbage, nyde din ferie og slappe af. Der er sørget for det hele!

Ungdomshotel TRH Magaluf har et helt unikt All-Inclusive koncept som er specifikt tilpasset unge og deres vaner. Fra kl.09.30 til 19.30 serveres der konstant buffetanretninger fra hotellets restaurant med løbende udskiftning.

Med All-Inclusive er følgende inkluderet:
  • Morgenmad
  • Sen morgenmad
  • Brunch
  • Frokost
  • Eftermiddagssnacks
  • Aftensmad
  • Fri-Bar i poolbaren fra kl.10.00 - 20.00 i vand, sodavand, whisky, gin, vodka, rum, øl, etc. (lokale mærker)

Beliggenheden

Det er svært at finde et hotel i Magaluf med en ligeså central beliggenhed som Ungdomshotel TRH Magaluf. Hotellet ligger lige i hjertet af Magaluf, og netop beliggenheden er et af de helt store plusser.
Du bor blot et stenkast fra den legendariske bargade og det pulserende natteliv. Ja, man kan næsten sige at du hotellet mere eller mindre ligger direkte på bargaden.
Dette hotel er perfekt for dig som vil bo centralt i ungdommelige og festlige omgivelser, hvor du slipper for at skulle tage taxa når du skal hjem om natten.

På bare den anden side af gaden fra hotellet finder du en lille trappe, som fører dig direkte ned til stranden og det azurblå middelhav. Med andre ord har du mindre end 2 minutters gang til den flotte og finkornede sandstrand.

Omkring hotellet findes et stort udvalg af restauranter, barer, diskoteker og butikker.

Poolområdet

Der er et helt specielt liv og stemning omkring den store pool på Ungdomshotel TRH Magaluf, hvor man stort set kun finder unge Uptours gæster fra Danmark, Sverige og Norge.

Poolområdet på Ungdomshotel TRH Magaluf er præcis, som et poolområde på et ungdomshotel skal være. Det er stort og indbydende, og er indrammet i et skønt palmelandskab som virkelig bidrager til den ultimative feriefølelse. Omkring den store pool findes der rigeligt med solsenge, som du som hotelgæst frit kan anvende uden meromkostning.

Poolområdet på Ungdomshotel TRH Magaluf er stedet hvor alt sker. Du kan nyde den stærke spanske sol, tage dig en kold forfriskning ved poolbaren, spille bold i poolen med vennerne/veninderne - ja, eller hvorfor ikke holde en dagsfest ved poolbaren, hvor sommerens sprødeste hits flyder ud af lydanlægget.

Ungdomshotel TRH Magaluf har en stor DJ-pult ved poolenområdet, hvor der flere gange ugentligt optræder live-DJ's, som sørger for en fed stemning. Eftersom det stort set kun er unge som bor på hotellet, så kan du forestille dig et rigtigt poolparty i dagstimerne - præcis som dem man ser på film!

Der findes totalt 3 pools/poolområder på Ungdomshotel TRH Magaluf. Så skulle du have lyst til at trække dig tilbage til et mere roligt område og slappe af, så er der også mulighed for det.

Lejlighederne

Lejlighederne på TRH Magaluf har plads til 2-4 personer. Lejlighederne er rumlige, stilrent indrettede og har praktisk skabsplads til tøj og medbragt bagage. Alle lejligheder har te-køkken, badeværelse og et stort hverdagsrum. Alle lejligheder har desuden en egen balkon med tilhørende borde og stole, hvor du kan nyde den varme sommerbrise samtidigt som du sipper af en kølig forfriskning.

Mod et mindre beløb kan du tilkøbe Wi-Fi som fungerer overalt på hotellet (dog variende i styrke). Lejlighederne er indrettet med et separat soveværelse med 2 ekstra opredninger på komfortable sovesofaer. Bor man flere end 2 personer får man automatisk en extrasengsrabat på person 3 og 4.

Internet

Mod et mindre beløb kan du tilkøbe Wi-Fi på hotellet under din ferie.
For én kode som gælder overalt på hotellet koster det ca. 25-30 € for en uge, og tilkøbes direkte i hotellets reception.

Vi vil dog gøre opmærksom på, at WiFi generelt er gratis over alt på barer, restauranter og klubber rundt om i Magaluf.

Turistskat

Der er på de Baleariske ø'er, herunder Mallorca, fra og med den 1. juli 2016 indført en obligatorisk turistskat. Turistskatten er baseret på hotellets standard, og skal betales direkte af gæsten ved incheckning på hotellet.

Priserne er sat ud fra den officielle hotelkategori samt længden af opholdet:
  • Hotel med 1-3 stjerner: 1,1€
  • Hotel med 4-stjerner: 1,64 €
  • Hotel med 5 stjerner: 2,2 €

Priserne er per person og nat.

Hotel guide Ja   Afstand til lufthavn, km 30
Afstand til strand 80   Natteliv, m 80
Byggeår   Antal værelser 199
Tjek ind på ankomstdagen, kl. 15.00   Tjek ud afrejsedagen, kl. 12.00
Afstand til restauranter, m 0   Afstand til hæveautomat, m 0
Rengøring pr. uge 5   Skift af håndklæder, pr. uge 3
Renoveret   WiFi Ja (mod gebyr)
Afstand til strand, m 50   Afstand til lokalt centrum, m 80
Afstand til supermarked, m 0   Skift af sengelinned, pr. uge 2
Afstand til diskoteker/barer, m 80   Gratis WiFi Nej
All inclusive Ja   Air conditioning Ja
Bar Ja   Pool bar Ja
Swimmingpool Ja   Ungdoms service Ja
Bar/restaurant Ja   Altan/balkon Ja
Safety-box Ja   Bar Ja
Solsenge Ja   Air conditioning Ja
Restaurant Ja   Adgang til swimmingpool Ja
Elevator Ja   Mulighed for transport til hotel Ja
Køleskab Ja   Mulighed for All-Inclusive light Ja
Hotel Guide Ja  

MedarbejderPriserne er per person inklusive fly, hotel og bagage Klik på knapperne ud for prisen for at booke din rejse.

Din søgning

REJSEMÅL: 

Antal værelser

Afrejse fra

Tidligste dato

Antal uger

Hvor mange personer er i?
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5
Åben video