AFBUDSREJSER - Sidste chance - Spar op til 3.499,-

Find din rejse
ÅBNING AF LLORET DE MAR

LLORET DE MAR - DET NYE IBIZA

23.05.2020 - Skrevet af Rasmus P - Produktchef. 

NATTELIVET I LLORET DE MAR

LLORET DE MAR har med sit vilde natteliv sat sig på kortet, som stedet der huser det ultimative festunivers. Men hvor er de bedste og største diskoteker i LLORET, og hvor er det fedeste at gå ud? Det får du svaret på her!

Er du i tvivl om, hvor din næste rejse skal gå til – og er du klar på fest og farver? Så er LLORET DE MAR uden tvivl det rette valg. I Lloret er alle de bedste diskoteker såsom Colossos, Tropics og Rockfeller samlet helt centralt med mindre end 500 meters afstand til hinanden. Så I Lloret har du fri mulighed for at prøve lidt af hvert af det vanvittige natteliv med dets mange barer og diskoteker. Som gæst hos Uptours er du garanteret kort gåafstand til nattelivet, da alle vores hoteller er placeret centralt i det lille fest mekka. 


TOP DISKOTEKERNE i LLORET

Det verdenskendte diskotek Colossos i Lloret med flere etager og plads til op med 3000 mennesker er en klar favorit blandt gæster i hele Europa, og her vil du ALDRIG gå galt i byen. Et kæmpemæssigt diskotek, som er et must at ligge vejen forbi på din ferie. Et andet sted som er ved at nævne er Tropics hvor der i løbet af sæsonen husere flere store DJ’s såsom DJ Tiesto, Jonas Blue, og Steve Aoki, som også ses af nedenstående billede.  

DU VIL ALDRIG KOMME TIL AT KEDE DIG!

I Lloret de Mar er nattelivet helt specielt og aldrig 1 dag er ens. Llorets forvandles nemlig til et inferno af fest, lys kombineret med tusindvis af mennesker på de over 150 forskellige barer og diskoteker. De fleste har åbent til sidste gæst går hjem. I Lloret er du altid garanteret de vildeste fester som ikke findes andre steder.

Vi kan skrive under på at nattelivet er vildt, og det topper vi med vores arrangementer, som sætter prikken over i’et på din ferie med Uptours. Det er til arrangementerne, du får den fulde oplevelse af, hvad Llorets natteliv har at byde på. I selskab med dine guider og alle de andre danske afholder Uptours de vildeste fester, som bliver højdepunktet på din ferie!

VI SES I LLORET!