Find din rejse
August 19 - Sæsonen 2019

SÆSONEN 2019!

Kære dejlige Uptours-gæster, vi vil gerne sige TUSIND TAK for en rigtig FED, VILD, SJOV og GENIAL sommer sammen med jer! <3

Det er jer og vores guider i fællesskab som gør Uptours til den absolute bedste ungdomsrejseselskab. I er med til at skabe fællesskaber, uforglemmelige oplevelser, grin og sjov – og det er det vi elsker jer for! 

Sommeren 2019 er ovre, men vi kigger tilbage på den med et stort smil på læberne..
Alle de gange vi har danset på baren, alle de sjove begivenheder og events (nogle pinlige også ;D). DJs som har spillet musik, så vi har kunne feste til den lyse morgen – det har været en sand fornøjelse!

Rejseklar?Vores guideteam's 2019!

Sæsonen 2019 var den største i Uptours historie - og der går ikke lang tid, før vi har programmet for 2020 klar til jer. Glæd jer!

Rejserne bliver sat til salg i slut september – og det er oftest billigst at bestille tidligt, så det vil vi på det kraftigeste opfordre til. De mest populære hoteller, som Uptours Palace, Chaika Beach og Ungdomshotel TRH bliver booket hurtigt!


Vi går mod en kold og mørk tid (Hej Danmark), og så er det altså rart, at have noget mega fedt at se frem til!

Vores program bliver endnu bedre næste år! Har du nogle spørgsmål til os, så sidder vores dygtige rejsekonsulenter selvfølgelig klar på telefonen eller over chatten!

I er for vilde og igen, vi elsker jer!


Kærlighed
Os fra Uptours