Find din rejse
Coronavirus - Sådan skal du forholde dig

Coronavirus – Sådan skal du forholde dig

11.03.2020 - Skrevet af Uptours Produktchef Rasmus P.

I øjeblikket får vi henvendelser fra flere af vores gæster, som har spørgsmål til virussen. For at give alle vores kommende gæster ro i maven, så har vi valgt at skrive dette indlæg, hvor vi forklarer hvordan I som forbrugere er stillet, når I har købt en pakkerejse hos os.

Lige nu er der lang tid til 24. juni, hvor vores sæson med fest, farver og lækker solskin starter. Vi opfordrer derfor alle vores gæster til at tage det helt roligt. Vi har en klar forventning om, at situationen til den tid er forbedret, fordi alle landene konstant bliver klogere på situationen, og fordi verdens førende forskere arbejder på højtryk, for at løse corona problemet. ALLE er altså interesseret i at få styr på situationen, hurtigst muligt.

For at du kan blive klogere, så anbefaler vi, at du læser en artikel bragt af Ekstrabladet med overskriften:

Ti grunde til ikke at gå i coronapanik”.

Læs artiklen her.

Du har købt en pakkerejse

Ved Uptours sælger vi kun pakkerejser. Det betyder, at vi kun sælger rejser bestående af fly og hotelophold. Netop dette stiller dig som forbruger rigtig godt. I Danmark skal man nemlig være medlem af rejsegarantifonden, når man sælger pakkerejser. Vi er en del af ML Travel Group, og har registreringsnummeret 3248 hos rejsegarantifonden. Når I har booket en rejse ved os, så er I derfor dækket af rejsegarantifonden.

Rejsegarantifonden

Bestiller du en rejse igennem Uptours, så er du som nævnt dækket af rejsegarantifonden. Det betyder, at hvis vi ikke leverer de solgte rejser, pga. af konkurs eller lign. så lider I ingen økonomiske tab.

Læs mere om rejsegarantifonden her.

Afbestilling

Hvis det danske Udenrigsministerium fraråder alle rejser til enten Magaluf eller Sunny Beach i dage op til, at I skal afsted, så vil rejsen ikke blive gennemført. Skulle det utænkelige ske, så vil du blive kontaktet af en af vores rejsekonsulenter, hvoraf vi i fællesskab finder en løsning. Det kan enten være, at I bliver rykket til en anden rejse, en anden dato – eller at I får refunderet det indbetalte beløb. I kan derfor være helt rolige :-)

Alle vores rejser for sommeren 2020 vil blive gennemført som planlagt, så længe Udenrigsministerium ikke fraråder rejser til vores to rejsemål. Vores almindelige rejsebestemmelser vil her være gældende, i forhold til afbestilling mv.

Læs udenrigsministeriets rejsevejledning her.

Læs vores almindelige rejsebestemmelser her.

Hold jer opdateret – og tag jeres forholdsregler

Vi anbefaler, at alle vores rejsende løbende holder sig opdateret om udviklingen.

Udover det, så har sundhedsstyrelsen vurderet, at der i øjeblikket er en meget lav risiko for smitte af corona-virus til langt de fleste rejsemål. De anbefaler dog, at man tager sin forholdsregler og bl.a. holder en god håndhygiejne ved brugen af håndsprit og ved jævnligt at vaske hænder. Udover det, anbefaler de også, at man undgår kontakt med personer, som har vist tegn på forkølelse eller influenza.

Læs mere om udenrigsministeriets og sundhedsstyrelsen råd til ferieplanlægning her.

Sidst men ikke mindst – så glæder vi os utrolig meget til at se jer alle sammen til sommer! :-)

Sidder du med yderligere spørgsmål, så skal du endelige bare kontakte os via. chatten, e-mail eller telefon.