Find din rejse
Juni 19 - Ikke booket din rejse

Ikke booket din rejse endnu?

Har du og dine venner endnu ikke booket en rejse?

Så skal I snart skynde jer! Det er sidste udkald for sommerens rejser – snart er der helt udsolgt.

Sommeren er i gang og det samme er vores destinationer. De fleste har fri fra arbejde eller sommerferie fra skolen, så hvad passer bedre end en rejse?
Selvom sommeren kan være dejlig i Danmark, så findes der er en del ting, som du kun kan få på en rejse udenlandsk.

Rejseklar?Fest og herlige mennesker, JA TAK!

Så spørgsmålet er, hvordan vil du have, at din sommer skal se ud?

Hjemme kommer du aldrig væk fra hverdagsrutinen, alle tankerne der snurre rundt i hovedet og alle de gamle gøremål. Skal du ud og feste, skal du betale mange penge for en god drink og er du uheldig, så kommer det til at regne hele din ferie. Stemningen til festerne kommer aldrig til at blive det samme, som når du fester i udlandet…

Rejser du på ferie, så bliver sommeren bare meget bedre, for så er ferien virkelig en afkobling og afslapning. Du kan hænge ved poolen hele dagen med vennerne og alle de nye sjove mennesker du møder. Solen står højt på himlen og du behøver ikke at være urolig for at fryse om aftenen.

Drinks er billigere og smager bare lige en tand bedre, når det er nede i varmen. Og på dansegulvet eller i baren er der god mulighed for at finde en sommerflirt ;-)

Det bedste af alt med en rejse med os er feststemningen. Ingen fester er vildere, mere gale eller sjovere, som dem du har i udlandet med de personer, som du har mødt under din ferie!

Så valget mellem en rejse eller at blive hjemme er egentlig ret enkelt ;)
Så book en rejse, pak din kuffert og så ses vi i sydens sol!

// Alice, Uptours