Find din rejse
Oktober 19 - Nyhed i Sunny Beach

NYT HOTEL I SUNNY BEACH!

Din næste ferie med Uptours, har nu mulighed for at blive endnu bedre! Vi har nemlig udvidet lidt i vores sortiment, og har nu fornøjelsen af at præsentere Hotel Royal Central i Sunny Beach. Det er et GODT budget-venligt hotel placeret direkte i centrum af Sunny Beach. Lad mig uddybe i nedenstående!

Bedste beliggenhed  

Hos Uptours gør vi meget ud af, at vores hoteller ligger i gå-afstand til og fra byen. De fleste af vores hoteller ligger derfor rigtig godt, i mens nogle ligger helt fantastisk. Royal Central er sammen med Uptours Palace, Sun Palace og Coral et af de hoteller som har en fantastisk beliggenhed. Det ligger lige ved siden af hovedgaden (Flower Street), så der er kun få meter til stranden og nattelivet. Fra man går ud af døren på hotellet, til man rammer Den Glade Viking går der max 5 minutter.

Her ses hovedindgangen til Royal Central. Via. bagindgangen, så kan man gå direkte ind på Uptours Palace eller Flower street.

Standarden og pension

Hotellet er et dejligt 3-stjernet hotel, hvor det er muligt at bo mellem 2 – 4 personer sammen. Personalet er serviceminded, imødekommende og atmosfæren på det lille hotel er super hyggeligt. Opholdet er på Royal Central med morgenmad, hvilket er super, hvis rejsen skal være så billig som muligt. Man kan dog spare mange penge, ved at tilkøbe All-inclusive hjemmefra. Det koster kun 899 kr. og foregår på det 4 * * * * hotel Uptours Palace, som ligger LIGE ved siden af. For kun 899 kr. så er alt mad og drikkevarer betalt hjemmefra for hele ugen, hvoraf man også frit kan benytte den lækre pool på hotellet.   

Poolen på Uptours Palace

Her ses den lækre swimmingpool på Uptours Palace - hvor du kan nyde lækre drinks i løbet af dagen, hvis du har tilkøbt All-inclusive.

Popularitet

Uptours Palace er sammen med Chaika Beach vores mest populære hoteller i Sunny Beach. Det er her vi har flest gæster, hvoraf Royal Central med All-inclusive er det perfekte valg, hvis I ønsker at hænge ud med andre danske Uptours gæster om dagen ved poolen.

Vi kan allerede se nu, at Royal Central bliver populært til sommer – hvoraf det bliver en fornøjelse at checke hundredvis af gæster ind på hotellet!

Lige nu (oktober 2019), kan man komme afsted for KUN 2.999 kr. for fly og ophold med morgenmad på Royal Central. Billigere bliver det ikke :O  

Har du nogle spørgsmål? :-)

… Tøv ikke med at give os et kald, fang os på chatten eller mail!

/Rasmus, Produktchef Uptours