AFBUDSREJSER - Sidste chance - Spar op til 3.499,-

Find din rejse
Nye regler i magaluf

Reglerne i Magaluf - Don't worry!

20.01.2020 - Skrevet af Uptours Produktchef Rasmus P.

Kære venner… Har I bestilt eller planlægger I at bestille en lækker all-inclusive sommerferie til Magaluf til sommer? Og har I læst nogle artikler i tabloidmedierne, som har gjort jer bekymret?

Så kan I godt pakke alle jeres bekymringer sammen, få pakket kufferten - og glæde jer MAX!

Der florerer i øjeblikket en række artikler på nettet angående implementeringen af nogle såkaldte ”nye” regler i Magaluf. Det påstås fejlagtigt blandt andet at All-Inclusive nu fremadrettet kun skulle inkluderer 6 drinks (IKKE rigtigt!).

Det er blevet blæst totalt op og helt ud af proportioner, så vi vil for god ordens skyld skrive et indlæg om de FAKTISKE forhold herunder.

All-Inclusive Magaluf

Vi har selvfølgelig været i tæt dialog med de hoteller og samarbejdspartnere, som vi har indgået kontrakter med til den kommende sommersæson 2020, med henblik på at få bekræftet hvad vi i princippet allerede vidste: at intet ændrer sig til den kommende sommersæson. Jubii!

Serveringen af All-Inclusive, herunder den fri bar, vil blive serveret i de tidsrum og ad libitum, som det står beskrevet på de respektive hoteller på vores hjemmeside.

Der er altså IKKE - og vi understreger - IKKE tale om at der kun serveres 6 drinks per dag. Så bare rolig! :)

Magaluf mere populært end nogensinde

Vi har de sidste mange år sendt flere tusindvis af unge gæster afsted til ferieparadiset Magaluf, og med stor succes. Ferieresortet Magaluf har opnået står succes blandt andet fordi der her findes strande i absolut verdensklasse, servicen og standarden er utrolig høj og nattelivet er fuldstændig vanvittigt.

Vi sender den kommende sommer 2020 mere end dobbelt så mange gæster afsted til Magaluf, som vi gjorde i sommers 2019.
Vi kan altså garantere at der er fuld fart på, når vi inviterer med til fester som Skumfest, Poolparty, Champagneshower, Uptours-båden og MEGET mere!

De nye regler i Magaluf

De seneste år har kommunalpolitikkerne i Magaluf officielt strammet reglerne på øen, fordi de ikke ønsker at Mallorca udelukkende skal forbindes med unge mennesker og druk. Til trods for stramningerne, så har vi de seneste 4 år haft stor succes med at sende unge mennesker til Magaluf – og vi har faktisk stort set ikke mærket noget som helst til de regler, som løbende er blevet indført. Mange af de regler som pt. præsenteres som "nye" har altså været gældende siden 2016.

Her er et par eksempler på regler der er blevet indført, og konsekvenserne heraf.

 1. All-Inclusive
  Der går rygter om, at All-Inclusive på hotellerne nu pludselig kun skulle inkluderer 6 drinks per person - dette rygte kan vi blankt AFVISE. Det er ikke tilfældet. All-Inclusive vil sommeren 2020 foregå præcis som tidligere, og dette er blevet bekræftet af samtlige af vores hoteller og samarbejdspartnere.
   
 2. Butikker og shops må ikke sælge alkohol efter 21.30.  
  Dette er faktisk ikke nyt, og blev faktisk en realitet allerede i 2018.. Natklubberne og barerne har stadig åben indtil kl. 06.00. Det er alligevel de færreste af vores gæster, som køber alkohol i supermarkeder efter 21.30.

 3. Happy hour er ikke længere tilladt
  Konsekvensen heraf er, at klubberne ikke må promovere ”2 for 1” drinks fra 17.00 – 22.00 eksempelvis. Det var tidligere et tilbud som barerne gik ud med tidligt på aftenen, for at få folk ind tidligt, for så senere på aftenen at sætte priserne i baren op til normalpriser.
  Med Uptours Premium Card får i stadig samme super billige tilbud, og som Uptours gæster er i derfor stillet ligeså godt nu som inden.

 4. "Partybåd" ikke tilladt fra Magaluf
  Dette er heller ikke en ny regel, men har også været gældende siden 2018 - man har simpelthen siden 2018 ikke måtte kalde festlige arrangementer på en båd for Party-båd. Vi har i stedet introduceret "Uptours-båden" som er samme fede oplevelse - bare under et andet navn.

Bestil NU - Snart udsolgt!

Vi kan pt. per dags dato melde ud, at mere end 75% af vores rejser til Magaluf er solgt. Det bliver med andre ord den kommende sommer til at blive vores STØRSTE sæson i Magaluf nogensinde - og det bliver VILDT! Det kan vi garantere!

Priserne vil stille og roligt herfra blot gå én vej, og det er op! 

Visse afgange er allerede MEGET tæt på udsolgt.

Vi ses i Magaluf!