Find din rejse
September 19 - Hvor skal vi rejse hen?

Forskellen på Sunny Beach og Magaluf

Har man aldrig rejst med Uptours før, og godt kunne tænke sig, at opleve den unikke stemning til de vilde fester i sydens sol… Ja, hvad skal man så vælge?

Vi har valgt de ultimative bedste og mest populære destinationer for danskerne. Sunny Beach og Magaluf er begge kendetegnet ved deres vilde natteliv, deres høje kvalitet – samtidig med at der er fyldt med unge festglade danskere, svenskere, nordmænd og andre fra Europa.

Der er en god grund til, at vi kun har valgt to rejsemål. Først og fremmest, så handler det om efterspørgsel og kvalitet til vores gæster. Læs evt. mere om vores valg af destinationer her. Et andet godt argument for at have få destinationer fremfor mange, er at vi ’samler’ vores gæster to steder, i stedet for at sprede dem ud på flere. Flere gæster betyder vildere fester – og hele logistikken for os som rejsebureau er samtidig også nemmere. Vi kan derfor bedre levere bedre kvalitet til vores gæster, fordi vi leverer et bedre produkt på alle parametre.

 Billedet er fra Magaluf 2019 til vores fest "Champagne Shower".

Sunny eller Maga?

Den største forskel på de to destinationer er prisen på fly og hotel. Det faktum at Magaluf er en del af Spanien og Sunny Beach en del af Bulgarien forklarer prisforskellen. Spanien har de sidste 50 år været et populært rejsemål, det er en del af euroen og er placeret i Vesteuropa. Bulgarien derimod er placeret i Østeuropa og blev først en del af EU i 2007, hvoraf de for alvor åbnede op for turister.

Prisen på en rejse til Magaluf er typisk 1500 – 2000 kr. dyrere pr. person end til Sunny Beach, men udover det historiske perspektiv, så kommer dette også til udtryk i kvaliteten og standarden generelt. Sammenlignes et 4-stjernet hotel i Magaluf med et i Sunny Beach, så er kvaliteten det højere i Magaluf. Her tænker jeg på parametre som service, kvaliteten af maden, værelserne mv. Det vil sige, at man betaler mere, men man får også mere! 

Er du derfor mere kvalitetsbevidst, så vil jeg anbefale Magaluf. Er SU'en og økonomien vigtig for dig, så vil jeg anbefale Sunny Beach!

Har du allerede været i Sunny Beach – så prøv Magaluf og omvendt! Nye oplevelser, nye mennesker, nye strande, nye diskoteker, nye hoteller, jamen det hele.. Begge steder er VANVITTIG fede, og med All-inclusive inkluderet samt Uptours Premium kort, så rækker lommepengene næsten lige langt begge steder!

Valget er dit :-)

Skriv eller ring endelig til mig eller mine kollegaer, hvis du har nogle spørgsmål til de to destinationer :)

/Rasmus, Produktchef Uptours