AFBUDSREJSER - Sidste chance - Spar op til 3.499,-

Find din rejse
Sommeren 2020 i Sunny Beach

SUNNY BEACH SOMMER 2020

Sommerferien 2020

Så blev det officielt - Sommeren 2020 er reddet, og vi går ALL-IN på at få arrangeret den vildeste rejse med massevis af sol og kolde cocktails i solen.

Se alle vores billigste tilbud her.

Rejseklar? 

Situationen i Sunny Beach

Hvem skulle tro at vi var så heldige? :) 
Situationen i Sunny Beach er pt. at alle barer, hoteller, butikker og diskoteker har åbent, og melder sig ekstremt klar på at tage imod os! 

Bulgarien er faktisk en af de lande i Europa, som i øjeblikket har færrest restriktioner - og det har de, fordi de har fuld kontrol over smittespredningen, som de har undertrykt ved at have haft lukket HELT ned for deres samfund i lang tid. Nu er de kommet ud på den anden side, og nu står ekstremt stærkt! 

Og som en bonusinfo, så lukker diskotekerne ikke kl.24.00 som de gør i Danmark. Her er der åbent døgnet rundt! 

Myndighederne giver OK

Udenrigsministeriet har i lyset af at Coronavirussens spredning nu er kommet så godt under kontrol givet OK til at turister igen kan rejse til Bulgarien(Sunny Beach). Det gør de KUN fordi at de vurderer at det er sundhedsmæssigt forsvarligt!

Så nu sætter vi atter kursen mod Sunny Beach, hvor vi skal have en fantastisk uge med masser af sol, kolde drinks og selvfølgelig fest til den lyse morgen :)

Ingen "karantæne"!

Det er måske ikke nødvendigt at understrege, men vi gør det alligevel for at sikre at der ikke er nogen tvivl. Når man rejser til Bulgarien, så skal man ikke som turist gå i de her '14-dages karantæne'. Alt er som normalt!

Ligeledes når man kommer hjem til Danmark, så vil man heller ikke være påbudt at gå i karantæne. Igen - alt er som normalt. 

Så I kan være helt trygge ved at rejse til Bulgarien/Sunny Beach til sommer!

HUSK REJSEFORSIKRINGEN

Det er altid vigtigt at huske sin rejseforsikring når man rejser på ferie. Så kan man nemlig være helt tryg, hvis uheldet skulle være ude. Det som er vigtigt for dig at vide nu er, at din rejseforsikring vil dække dig helt som normalt (og OGSÅ corona-relaterede skader). 

Det sker som et resultat af Udenrigsministeriets rejsevejledninger, hvor turistrejser til Sunny Beach nu ikke længere regnes som "ikke-nødvendige"

Vi samarbejder f.eks med ERV Europæiske Rejseforsikring, det er igennem ERV at vi videreformidler/sælger forsikringer til vores gæster. Læs eventuelt mere om ERV's dækning her. Læs mere.

TRYGT OG SIKKERT

Vi har selvfølgelig tjekket op på forholdene omkring samtlige af vores hoteller, og vi kan betrygge vores gæster med at der er helt styr på det. Der bliver rengjort og desinficeret løbende og ofte, og håndsprit m.m. vil findes rundt om på hotellerne! Man tager virkelig dette seriøst i Sunny Beach!

Man vil lave lidt større afstand mellem solsengene ved poolen, og man vil få serveret maden af en kok ved buffeten. Det er småting, som ændrer sig i forhold til normalt. 

Så alt i alt: man kan trygt rejse til Bulgarien/Sunny Beach til Sommer!