VORES FESTER

En uge smækfyldt med aktiviteter! 

Her er en oversigt over alle vores fester og arrangementer i Sunny Beach og Magaluf

PARTYBÅDEN

Uptours-Båden er en rigtig skandinavisk klassiker på ungdomsferien. Man har ikke været på en ungdomsferie, hvis ikke man har været på Uptours-Båden. Vel ankommet ombord på båden sejler vi ud på det åbne hav med lækker musik i højttalerne og et køleskab, som aldrig løber tør for drikkevarer - der bydes nemlig på forfriskninger under hele bådturen.Efter en times sejlads smider vi ankeret, og der vil være mulighed for at tage et dyb i det krystalklare hav

SE VIDEO (PARTYBÅDEN)

PUBCRAWL

Uptours fyrer op for den vildeste Clubtour, og sammen med dig skaber vi den helt unikke Uptours-Stemning i de festfyldte gader og stræder. Ingen er i tvivl om, at det er Uptours som kommer! Uptours-guiderne viser jer de 5 absolut fedeste barer/diskoteker i byen, og er klar til at feste med jer fra start til slut. I denne fest er 5 x entré og 5 x drinks inkluderet.

SE VIDEO (PUBCRAWL)

SKUMFEST

Uptours skumfest er helt klart et højdepunkt! Et diskotek eller en strandbar fyldt med skum, samtidigt med at vores DJ spiller det ene hit efter det andet. At danse i skum er som at befinde sig i en helt anden verden, præcis som det kendetegner en vellykket ferie. 

SE VIDEO (SKUMFEST)

UV-FEST

Find din kreative side frem, og mal dig og dine venner i selvlysende farve! Vi har et booket et helt diskotek med masser av UV-lys som giver den helt unikke stemning. Drikkevarer vil være inkluderet i festen! 

SE VIDEO (UV-FESTEN)

BEACH PARTY

Et beach party er en klassiker på ungdomsferien, og et arrangement som du bare ikke må gå glip af. Uptours-guiderne henter dig og de andre gæster på hotellet, og i samlet flok går vi til en eksotisk strandbar, hvor festen udfolder sig med dans i sandet og lækre drinks!

SPANSK AFTEN

En hyggelig aften på en lokal restaurant med lækker mad og heftig underholdning. Vi starter aftenen på en lokal restaurant ved et stort langbord, hvor alle Uptours' gæster fra både Danmark og Sverige sidder sammen. Her serveres der lækre tex-mex anretninger. Lækker mad og en kande Sangria er inkluderet per person.  

FULLMOON PARTY

Denne aften byder på alt fra sociale aktiviteter, limbo, konkurrencer og selvfølgelig dans i sandet under den åbne stjernehimmel. Festen udspiller sig på en strandbar, hvor vi har afspærret en stor del af stranden kun for os! Dette er en fest dig og dine venner helt sikkert ikke vil gå glip af. 
Læs mere om Fullmoon Party her