Find din rejse
Om Uptours

UPTOURS - UNGDOMSREJSER SIDEN 2004

Uptours er et rejsebureau med flere års erfaring og stor ekspertise i rejsebranchen. Med dette udgangspunkt kan vi garantere høj kvalitet på guider, transport, hotel og faciliteter. Vi har arbejdet sammen med vores samarbejdspartnere igennem mange år, og har derigennem kun udvalgt det allerbedste. 

Hos Uptours stiller vi i henhold til loven om pakkerejser rejsegaranti, hvilket betyder, at du som konsument altid er sikret. Vi er medlem af rejsegarantifonden med registreringsnummer 2625.
 

Uptours har eksisteret i Danmark siden 2004, og har siden da etableret sig stærkt i den danske bevidsthed, hvad angår ungdomsrejser. Uptours åbnede dørene op i Sverige i sommeren 2014, hvilket med det samme var en stor succes med langt flere rejsende end forventet. Vi har herefter forøget vores rejseprogram med flere afgange, nye hoteller og nye destinationer. Vi er i en fortsat vækst, og foventer i de kommende år en fordobling af antallet af rejsende. 

Over 15 års erfaring!

Med mere med 15 års erfaring inden for rejsebranchen og ungdomsrejser, ved vi hvad unge efterspørger, og kan levere et unikt produkt, som ikke findes andre steder på det danske marked. 

Hos Uptours har vi i dag 8 fuldtidsansatte på vores kontorer i Danmark og Sverige. 
Derudover har vi et stort antal rejseledere og destinationschefer under sommersæsonen, samt mange ambassadører som hjælper os. 

 

MARKEDSFØRING OG SÆLGERE

Sælgere og anden kontakt vedrørende markedsføring frabedes på vores kundeservice-telefon.
Send venligst i stedet en mail til info@uptours.com 

 

 

KONTAKT DANMARK
Post og besøgsadresse i Danmark
Uptours
Bredgade 36 
1260 København K

Mail: INFO@UPTOURS.DK

Telefon
+45 70 22 66 06

 

KONTAKT SVERIGE
Post & besøgsadresse i Sverige
UPTours
Kristinebergsvägen 22
302 41
Halmstad

MAIL: INFO@UPTOURS.SE

Telefon
+46 (0) 844 681 810 

 

Uptours ApS, CVR NR: 32346529 
Medlem af resegarantifonden med nummer: 2625