Rejser til Sunny Beach

MedarbejderPriserne er per person inklusive fly, hotel og bagage Klik på knapperne ud for prisen for at booke din rejse.

Din søgning

REJSEMÅL: 

Antal værelser

Afrejse fra

Tidligste dato

Antal uger

Hvor mange personer er i?
Værelse 1
Værelse 2
Værelse 3
Værelse 4
Værelse 5

Sorter efter: 


OM SUNNY BEACH


Tag med til legendariske Sunny Beach

Sunny Beach har i de seneste år, været et af de mest populære rejsemål for unge festglade mennesker. Sunny Beach er med det varme klima og de vilde fester, altid garant for en fantastisk rejse. Med de lave priser, de store diskoteker og de mange mennesker, er scenen sat for en uge i festlighedernes tegn. En uge du sent vil glemme.

Sunny Beach tilbyder, foruden de vilde fester, en dejlig lang sandstrand, til dage hvor du bare gerne vil ligge og slappe af. Der er dog ikke udelukkende afslapning på stranden, da du også vil blive mødt af diverse sjove tilbud i det dejlige blå vand. Her er det oplevelser som vandscootere, vandski og ture på bananbåd, der især tiltrækker folks opmærksomhed. 

Om dagen i Sunny Beach

Sunny Beach har gennem de sidste mange år udviklet sig til et af de mest yndede og foretrukne feriemål for turister fra hele Europa - specielt populært er Sunny Beach som feriemål blandt unge Skandinavere. Og det er der mange grunde til…

Den enorme 7 km lækre og finkornede sandstrand, de gode shopping muligheder, billige restauranter og frem for alt: et pulserende natteliv i verdensklasse. Alt dette har gjort Sunny Beach har gjort til vores mest populære rejsemål.

Livet om dagen i Sunny Beach foregår sædvanligvis enten ved poolen på dit hotel eller på stranden. På stranden ligger vores meeting point i dagstimerne, Mexo Bar, og det er her du mødes med Uptours guiderne til chill, et spil beachvolley, en tur i havet eller holder en lille hyggelig eftermiddagsfest. På Mexo Bar har du selvfølgelig yderst favorable rabatter med dit Uptours VIP-Kort.

Om natten i Sunny Beach

Nattelivet i Sunny Beach er over de sidste mange år for alvor blevet resortets varemærke, hvilket er en af de vigtige årsager til den stærkt voksende internationale popularitet som Sunny Beach har fået.

I nattelivet findes alt hvad hjertet begærer, hvad enten man er til eksklusive cocktailbarer, hyggelige strandbarer eller store diskoteker i den absolut europæiske topklasse. Heriblandt kan nævnes Uptours primære samlingssted, som samtidig er det største og vildeste diskotek i Sunny Beach, nemlig den skandinaviske natklub Den Glade Viking. På Den Glade Viking har vi hos Uptours naturligvis sørget for, at du som gæst også har ekstremfordele med dit VIP-Kort. Du har blandt andet gratis entré, rabatter i baren og naturligvis gratis adgang til toiletfaciliteterne, som man normalt elles betaler for.

Hvis du vil have den perfekte ungdomsferieoplevelse, så anbefaler vi at du vælger en af vores Partypakker i Sunny Beach. Du kan vælge imellem en basispakke og en luksuspakke med endnu flere arrangementer. Pakkerne består bl. a. af skumparty, pool party eller en clubtour. Du får virkelig meget for pengene og bestiller du allerede inden afrejse, så kan du spare helt op til 30 % i forhold til prisen, når du er ankommet til destinationen.

I det hele taget er vi hos Uptours stolte af at byde dig velkommen til den vildeste ungdomsferie og en uge du aldrig glemmer, hvor du på tværs af de skandinaviske lande vil få venner for livet.

 

Kort om Bulgarien

Efter Bulgarien blev indlemmet i EU har forholdene i landet fået et markant nøk opad. Bare rolig, prisniveauet er stadig et godt stykke under europæisk standard. Bulgarien er derfor den perfekte destination for ungdomsrejser. Og med omkring 1.700 solskinstimer i løbet af sommersæsonen, så skulle det da næsten være mærkeligt, hvis solen ikke også skinner på din ferie til Sunny Beach.

Kort fortalt, så har Bulgarien et højt kvalitetsniveau, kort flyvetid, fantastiske fester og priser hvor selv studerende på SU kan følge med. Hvad mere kan man ønske sig?

 

Fakta

  Sæson

Maj - September

  Valuta

BGN (Bulgarske leva), 1 lv. = 3,8 DKK

  Strøm

220 volt (Samme som i DK)

  Hav

Sortehavet

   Prisniveau

Ca. 40% lavere end DK

  Sprog

Bulgarsk

FESTER I SUNNY BEACH
En oversigt over vores fester i Sunny Beach

CLUBTOUR I SUNNY BEACH

DETTE ER ET AF UGENS ABSOLUTTE HØJDEPUNKTER, SOM DU SIMPELTHEN IKKE MÅ GÅ GLIP AF! 

Uptours fyrer op for den vildeste CLUBTOUR, og sammen med dig skaber vi den helt unikke Uptours-Stemning i de festfyldte gader og stræder. 


Læs mere herSKUMFEST I SUNNY BEACH

GLEM IKKE BADETØJET, DET BLIVER EN VÅD OPLEVELSE! 

Uptours skumfest er helt klart et højdepunkt! Et diskotek eller en strandbar fyldt med skum - et minde for livet!


Læs mere herFULLMOONFEST I SUNNY BEACH

FIND DIN KREATIVE SIDE FREM, OG MAL I SELVLYSENDE FARVER!

Festen udspiller sig på en strandbar hvor vi har afspærret en stor del af stranden kun for jer! Så ingen uvedkommende kommer og forstyrrer os. 


Læs mere herBBQ FEST I SUNNY BEACH

EN AFTEN PÅ STRANDEN MED LÆKKER MAD OG HEFTIG UNDERHOLDNING

Vi starter aftenen på stranden ved et stort langbord, hvor alle Uptours' gæster fra både Danmark og Sverige sidder sammen. Her serveres der lækre barbeque anretninger og forfriskninger!


Læs mere herPARTYBÅDEN I SUNNY BEACH

MULIGHED FOR BÅDE AT SOLE, BADE OG SELVFØLGELIG FESTE!

Båden er indrettet med et stort soldæk, hvor I kan nyde den lune havbrise og solens stærke stråler. Men det er på bådens helt eget partydæk alting sker.


Læs mere herBEACH PARTY I SUNNY BEACH

DET ER PRÆCIS HVAD NAVNET ANTYDER. EN FEST MIDT PÅ STRANDEN

Her serveres delikate snacks og lækre forfriskninger, samtidig som I danser i sandet under den stjerneklare himmel. Naturligvis med vores skandinaviske DJ som spiller udelukkende for os! 


Læs mere her