Find din rejse
Under 18år

Ungdomsrejser under 18 år

Hos Uptours skal man som udgangspunkt være fyldt 18 år for at rejse med os. Vi tilbyder dog også unge under 18 år at rejse med os, såfremt forældrene godkender og accepterer det. Vi har dog en minimums aldersgrænse på 16 år. 

Det betyder, at er du fyldt 16 år på afrejsedagen, så er du mere end velkommen til at rejse med os. Samtlige forældre til den rejsende under 18 år skal dog godkende dette ved at udfylde en såkaldt "U18-Formular", som findes her på siden. 

Under 18 erklæring

Det eneste vi behøver er den udfyldte U18-formular, som vi skal bede dig at udfylde sammen med dine forældre. I denne erklæring vil det fremgå, at dine forældre godkender og accepterer at du som mindreårig rejser med Uptours. 

U18-erklæringen finder I her: U18-Erklæring

U18-erklæringen skal sendes til os indscannet på mail:info@uptours.dk


TIL FORÆLDRE

Hvis du er forælder og din søn eller datter gerne vil på ferie med UpTours, så har du sikkert en masse spørgsmål og bekymringer. Det kan vi godt forstå, så derfor har vi samlet nogle generelle informationer til forældre om tryghed og sikkerhed på vores rejser. Har du stadig spørgsmål, kan du altid kontakte os på telefon, mail eller via online chat-support.