Find din rejse
Flyvetider Ayia Napa

At rejse til Ayia Napa er super nem med Uptours. For at give dig den bedst mulige start på ferien til Ayia Napa, men også for at forberede dig lidt på, hvordan du kommer til og fra lufthavnen, så har vi her lavet en guide til at give dig det forkromede overblik over din rejse til Ayia Napa. Følg med herunder og bliv rejseklar til din ferie.

Flyvetid Ayia Napa

Du kan forvente en flyvetid på ca. 4 timer og 15 minutter fra danske lufthavne til Ayia Napa, eller rettere til Larnaca, hvor den store internationale lufthavn ligger. Du kan flyve fra følgende lufthavne med Uptours til Ayia Napa Ayia Napa.

Københavns Lufthavn (Kastrup)

Hvis du flyver direkte fra Københavns Lufthavn, tager flyvetiden omkring 4 timer og 15 minutter. Lufthavnen har professionel service og forskellige terminaler. Det vil oftest være terminal 2 du skal anvende, når du checker ind. Terminal 3 er primært forbehold rejsende med SAS-rejsende og rejser oversøiske rejsemål, hvilket Ayia Napa ikke kategoriseres som. Københavns lufthavn har et stort og velfungerende security-område, så trods deres enorme strøm af mennesker, så går det altid ”Smooth” og det er nemt at komme gennem lufthavnen. Der vil være masser af muligheder for at købe mad og drikke på den anden side af security-check. Hvis du skal have en lille genstand med på flyet, så anbefaler vi at det købes i lufthavnen, da det som regel er en del dyrere på flyet. Til sidst kan du forvente at du skal mod Gate F. Det er dog ikke sikkert, så hold dig opdateret på skærmene og følg anvisningen. Gate F er den der er længst væk, så sørg for de gode sko eller gå i god tid mod gaten, såfremt det er de gates du skal mod.

Billund Lufthavn

Flyvetiden fra Billund til Larnaca Lufthavn er også omkring 4 timer og 15 minutter. Billund Lufthavn har kun én terminal, hvilket gør det endnu lettere at navigere rundt i. Security er ikke lige så stor som i København, men der er også færre mennesker, så det plejer at gå glidende igennem. Offentlig transport til lufthavnen er lidt mere begrænset end til KBH, så hvis ikke du har en ven, veninde eller en mor der kan køre jer til lufthavnen, så tjek Rejseplanen og tag hjemmefra i god tid. Du kan med fordel tjekke op på, om der er nogen der har en plads eller to på GoMore, som skal til Billund. Skal I have en lille en på flyet til at varme jer op på, så anbefaler vi igen at man har lidt med fra lufthavnen, da de altid er gode til at tage overpriser grundet den begrænset plads på flyet.

Lufthavnen i Ayia Napa

Du lander blot 40 minutter fra Ayia Napa i Larnaca Lufthavn (LCA), som er den nærmeste. Efter landing skal du igennem paskontrol, men det er et mere formelt tjek og foregår via maskiner, så det går heldigvis hurtigt. Uptours-guider vil byde dig velkommen lige efter ankomsthallen hvor du har hentet din bagage. De står klar i uniformer og med Clipboards, så de burde ikke være til at overse. Her vil de vise dig ud til din bus og placere dig i bussen, så du så vidt muligt sidder sammen med dine venner og veninder.

Transport til Ayia Napa

Vores egne transferbusser tager dig direkte fra lufthavnen til hotellet. Du får nyttig information fra vores guider under turen og de følger dig hele vejen til check-in. Det bliver ikke meget nemmere

Transport tilbage til Larnaca Lufthavn

Vi koordinerer alt for din hjemrejse og giver dig detaljer om afhentning ved hotellet. Tag fat i en guide hvis du er i tvivl om noget, men ellers kommer guiderne ca. et døgn før og fortæller om ud-checkning og afrejsetider. 

Bemærk, at bustransport til og fra hotellet er en ekstra service, der kan tilkøbes ved feriebooking. Du finder tilvalget under transfer efter du har tastet jeres oplysninger ind på de rejsende.