Find din rejse
Vejret I Ayia napa

Skal sommeren stå på endeløse dage fyldt med strålende solskin, krystalklart havvand og en uovertruffen feriestemning, så bør Ayia Napa på Cypern uden tvivl stå øverst på din bucketliste.

Inden du påbegynder afkrydsningen på pakkelisten, så læs med her og forstå hvorfor du skal glæde dig ekstraordinært meget, til at rejse til denne juvel af en middelhavsø. 

TEMPERATURER I AYIA NAPA

Hvad beskriver vejret i Ayia Napa bedst? Sol, Sol og atter SOL! Skal du have garanti for et højt uv-indeks og sikker solforbindelse, ja så er Ayia Napa leveringsdygtig på alle parametre. Af alle vores destinationer skuffer Ayia Napa bare aldrig.

Om du rejser i April, Juli eller måske først til september, så er Ayia Napa altid lækkert og varmt. Det faktisk rigtig varmt. Det er blandt de sydligste punkter i Europa og rammer næsten de nordafrikanske standarder, hvad angår solskinstimer og temperaturer. I dagstimerne i sommermånederne har vi ikke hørt om temperaturer under 30 grader. Gennemsnitstemperaturen er nok nærmere de 35-36 grader. Hvis du ikke får dig en solid tan her, så skal du lede længe efter den.

Det er selvfølgelig også vigtigt at nævne, at med de høje temperaturer, så husk at få godt med væske og glem ikke solcreme og bøllehat. Læs mere om priser på mad og væske her

OM DAGEN i Ayia Napa

Sørg for at find dig et hotel med pool eller nær de hvide sandstrande. Du får brug for nedkøling hver dag. Med dagstemperaturer omkring de 35 grader er det skønt at være tæt på vandet. 

Hvad strande angår, er mine personlige favoritter Nissi Beach og Konnos Beach. Om du er til strandbarer og vandsport eller liggestol og det uendelige Middelhav til skue. Ayia Napa tilbyder hele pakken og du kan altid søge tilflugt på strandene, hvis du skal have en lille pause fra Ayia Napas vibrerende gader og stræder.

VEJRET I AYIA NAPA OM NATTEN

Ayia Napas Natteliv er en af de helt store tiltrækningskræfter for gæster i Ayia Napa. Det kan være fristende at køre. Det helt store set-up med stiletter og lange kjoler til de ekstravagante natklubber og barer, men selv efter midnat er det stadig virkelig varmt i Ayia Napa. Det bliver sjældent under 25 grader, så de lange bukser og tunge kjoler kan man sagtens lade være derhjemme og så hellere bruge pladsen på ekstra shorts, Birkenstock og Bikinier.

Elsker du varme og lange sommernætter, så håber vi at du vil overveje Ayia Napa i din næste ferie, for her får du fuld sommer og maksimalt udbytte for dine feriepenge.