Find din rejse
Hvorfor All-inclusive?

Hvorfor vælge All-inclusive?

I de sene år har vi oplevet en stigende efterspørgsel efter all-inclusive hoteller fra vores gæster. For nogle år tilbage, havde vi hos Uptours kun et begrænset antal hoteller med all-inclusive i Sunny Beach, Magaluf og Aiya Napa, da kun et fåtal af vores unge rejsende ønskede at have det. Det er nu skiftet – men hvorfor er det sådan?

Hvorfor er all-inclusive populært?

Ud af vores nuværende 12 hoteller, så er det muligt at bestille all-inclusive på 10 af dem, hvilket siger lidt om hvor populært det er. Nedenfor har jeg opstillet de tre mest populære årsager til, hvorfor vores gæster vælger all-inclusive.

        -   Prisen og værdi for pengene
        -   Bekvemmelighed (convenience, som det så fint hedder) 
        -   Stort udvalg – og en god standard

PRISEN

En af de største årsager til at bestille all-inclusive er prisen og værdi for pengene.
All-inclusive koster ofte i omegn af 800 - 1000 kr. for en uge, hvoraf det svarer til kun 115 - 142 kr. pr. dag. Hvis man i gennemsnittet, så spiser 3 gange om dagen med tilhørende drikkevarer, så er det kun i omegn af 40 kr. pr. måltid. Selvom det generelt er billigt at spise og drikke ude i Sunny Beach og Bulgarien, så vil det være udfordrende for selv den mest prisbevidste person at finde maden billigere end 40 kr. ude i byen. Udover de tre måltider, så er der flere af vores gæster som nyder snacks, lækre drinks eller kolde øl i løbet af eftermiddagen, hvoraf der i høj grad også kan spares nogle penge.

 

All-inclusive drinks

 

Bekvemmelighed (#nemt)

Det er så MEGA nemt! Har du all-inclusive, så kan du snildt lade pungen og kontanterne ligger oppe på værelset. Du viser blot dit armbånd, du har fået under check-in, og så er drikkevarerne eller maden på vej. Det er ganske bekvemmeligt at vide, at lommepengene rækker utrolig langt, og at man ikke skal tænke på mad og drikkevarer i løbet af dagen. Det er nemt og dejligt at have et godt overblik over budgettet.

Stort udvalg og en god standard 

Variationer i all-inclusive, udvalg af drikkevarer, morgenmad, snacks osv. er forskelligt fra hotel til hotel. Som gæst skal man derfor forvente, at all-inclusive på et 5 ***** hotel er højere end på et 3 *** hotel. Til trods for dette, så ved hotellerne efterhånden hvor vigtigt det er, at de tilbyder et stort udvalg af både mad- og drikkevarer, så der er noget for en hver smag. De senere år, har vi ved Uptours oplevet at standarden på vores all-inclusive hoteller er steget i takt med efterspørgslen, fordi de ved hvor vigtigt det er for gæsternes helhedsoplevelse.

Er det noget for dig?

Det er selvfølgelig en smagssag fra person til person! Ikke desto mindre, så er der en grund til, at det er blevet så populært, som det nu er. Det er nemt, lækkert og der er mange penge at spare!

Har du nogle spørgsmål til all-inclusive og din næste ferie, så er vi altid klar med kyndig vejledning :-)

//Rasmus

Produktansvarlig Uptours!