Find din rejse
Betalingsbetingelser

Bestil nu - betal senere!

 

Når du bestiller din rejse med Uptours er betalingen delt op i tre dele. Du skal altså ikke betale hele beløbet direkte efter din bestilling.

Sådan fungerer det

Det er meget enkelt! Her nedenfor beskrives betalingsforløbet. 

 • 1. rate. Første indbetaling, også kaldet 1. rate. Fra du/i har foretaget bestillingen, har i 5 dage til at indbetale et depositum på KUN 1.000 kr. per person 

 • 2. rate. Anden indbetaling, også kaldet 2. rate betales senest 90 dage inden afrejsen og er på yderligere kun 1.000 kr. per person

 • 3. rate. Tredje indbetaling også kaldet 3. rate betales senest 60 dage inden afrejsen, og er restbeløbet

   

   

  * OBS! Et fåtal af vores flyvninger foretages med rutefly, og booker du en rejse med rutefly er betalingen opdelt i 2 dele
  1. Rate: Indenfor 5 dage efter bestilling betales 2,500 kr per person
  2. Rate: 60 dage før afrejse betales restbeløbet

  (Er du i tvivl om den rejse du/I ønsker at bestille er med rutefly, så kan vi altid oplyse jer om det forud for bestilling. Kontakt os her)

Betalingen

Det er utrolig let at bestille og betale sin rejse med os, og I kan betale online med både visa/mastercard eller via giro-overførsel.

Når du/I har foretaget bestillingen, får I direkte et autogenereret rejsebevis tilsendt på den i bestillingen opgivne mail. Her står al information om rejsen, de rejsende, eventuelle tilvalg, samt bookingnummer og betalingsinformation. I får også et login til jeres eget kundecenter online, hvor I kan betale og se rejsen. 

I kan betale via det vedhæftede giro-indbetalingskort på rejsebeviset, eller med kreditkort online i jeres personlige kundecenter. 

Vi ser frem til, at byde jer velkommen til sommer!