Find din rejse
Spørgsmål & Svar

Ofte stillede spørgsmål - FAQ

Her er en oversigt over de spørgsmål, som vores gæster ofte stiller os i forbindelse med deres rejse. Hvis du ikke finder dit svar her på siden, skal du være velkommen til at ringe til os, skrive på online-chatten eller på info@uptours.dk

Hvor gammel skal man være?

For at rejse med Uptours skal du som minimum være fyldt 16 år. Er du under 18 år skal du sammen med dine forældre udfylde en "under 18 erklæring". Denne printes ud og underskrives. Herefter anbefaler vi, at I tager et billede med mobiltelefonen, og så sende den til os på mail-addressen info@uptours.dk

Hvor meget bagage kan vi tage med?

Hos Uptours koster 20 kg in-checket bagage kun 98 kr.

Når du rejser med Uptours må du medbringe 20 kg. i din kuffert, og mellem 5 til 10 kg i håndbagagen. Præcis hvor meget du må medbringe på netop din rejse står angivet på jeres rejsebevis, som I får i forbindelse med bestilling af rejsen. 

Hvordan foregår betalingen?

Vi har branchens bedste betalingsbetingelser, specifikt tilpasset unge mennesker. Herunder ser du vores betalingsbetingelser beskrevet


 

  • 1. rate. Første betaling er (1. Rate) 1.000 kr. og skal indbetales senest 5 dage efter bestillingen.

  • 2. rate. Anden indbetaling, også kaldet 2. rate betales senest 90 dage inden afrejsen og er også på 1.000 kr per person.

  • 3. rate. Tredje indbetaling, også kaldet 3. rate (restbeløbet) betales seneste 60 dage inden afrejsen.

De præcise datoer for indbetaling vil desuden for nemhedens skyld også stå på rejsebeviset som du får tilsendt på mail efter bestilling.

Bemærk! Er der mindre end 90 dage ved afrejse betales 2.000 kr per person i depositum, og er der mindre end 60 dage til afrejse betales det fulde beløb senest 3 dage efter bestillingen. 

I kan betale med VISA/Mastercard/Visa Electron på jeres online kundecenter("min rejse") eller via det på rejsebeviset anførte indbetalingskort.
Indlogning til "Min rejse" står også på jeres rejsebevis.

Hvornår får jeg min flybillet?

Du får ikke andre flybilletter end det rejsebevis (E-Ticket), som du modtager på mail efter din bestilling.

Du modtager altså ikke nogle seperate flybilletter, men bruger dit/jeres rejsebevis til at checke-in i lufthavnen, hvor jeres flybilletter bliver printet. Bemærk, at I skal gå fysisk op til skranken for at få udleveret jeres flybilletter/boardingpas. I kan ikke checke-ind hjemmefra eller på self-service skærmene i lufthavnen.

Alt foregår nemlig elektronisk, og du tjekker derfor ind i lufthavnen med dit gyldige pas og dit booking nummer (e-ticket nummer), som står anført på rejsebeviset.

På jeres rejsebevis står også anført det flynummer, på det fly I skal med til rejsemålet. Du skal i lufthavnens ankomsthal orientere dig om flynummeret på informationsskærmene, som angiver til hvilken check-in skranke du skal gå til.

Ved udrejse anbefaler vi, at du holder dig opdateret på lufthavnens hjemmeside 24 timer inden afrejse, for at se om flyet afgår som planlagt.

Kan vi købe VIP-pakker på destinationen?

Ja, det er absolut muligt, men I skal være opmærksomme på at prisen vil være noget højere på destinationen. I sparer ca. 30% ved at tilkøbe en af vores VIP-Pakker hjemmefra. Det er også muligt at opgradere til en større pakke på destinationen.

Kan man få grupperabat?

Ja, det kan I. Det kræver dog som udgangspunkt, at I er en gruppe på mindst 8 personer. Vi special-syer gerne gruppetilbud til jer, som passer til jeres ønsker. Udfyld formularen under "tilbud" eller skriv til os på chatten, så laver vi et unikt tilbud baseret på jeres ønsker til rejsen.

Får man en bekræftelse på betalingen?

Selvfølgelig! Så snart vores bogholderi har registreret din betaling, så modtager I en automatisk genereret mail fra vores bookingsystem. Betaler du via det på rejsebeviset anførte indbetalingskort så sker det dog ikke med det samme, men tager typisk 2 - 3 hverdage.

Hvis I har betalt med betalingskort(Visa/Dankort/Mastercard/Visa Electron, etc) så modtager I en bekræftelsesmail med det samme. 

Hvornår skal vi være i lufthavnen?

I skal altid være i lufthavnen til check-in 2 timer før afgang. Altså 2 timer før det tidspunkt, som står på dit rejsebevis (gælder både udrejse og hjemrejse).

Hvis I har tilkøbt transfer, så vil vores guider informere jer om opsamlingstidspunktet på hotellet ca. 1 dag inden hjemrejsen via. info-tavlen.

Har I ikke tilkøbt transfer, så er det jeres eget ansvar at være i lufthavnen 2 timer før afrejse.