Find din rejse
Uptours Bloggen

 Velkommen til Uptours Bloggen!

Tips til ferien, oplevelser, aktiviteter, legendariske fortællinger og meget mere….
 

Hej og velkommen til Uptours-Bloggen!

En sommer med Uptours er bare sjovere! Vi har tre fantastiske destinationer: Magaluf, Sunny Beach & Ayia Napa og en rejse dertil, garanterer masser af sjove, uforglemmelige oplevelser og historier, som vi gerne vil dele med jer. Derfor har vi lavet denne blog, hvor du vil kunne få gode ideer til aktiviteter på din ferie, hvor du kan læse om guidernes arbejdsliv på destinationen og læse om alt, hvad du har brug for at vide før og under rejsen.
 

Der vil også komme blogindlæg, hvor vi fortæller lidt om, hvad de forskellige destinationer har at byde på, hvor er de vildeste fester, hvad kan man lave i løbet af dagen og meget mere. Der vil være lidt for alle og en hver – alt efter om du gerne vil vide mere om all-inklusive, dagsaktivitet, kulturelle eller historiske steder, og hvad du bare ikke må gå glip af, når du er afsted!

 

TIPS OG GODE RÅD TIL FERIEN

Vi laver også nogle indlæg med praktiske ting, som du kan gøre gavn af til selve rejsen. Det kan være alt fra gode ideer til kufferten, til hvad du skal opleve, for at du får den mest optimale ungdomsferie – starten på det er selvfølgelig en af vore VIP-pakker, som vi også kommer til at fortælle om, så du ved præcis, hvilke fordele du får ud af det.

Vi vil gøre vores bedste, så du er klædt bedst muligt på til din ferie SYDPÅ med os!

Har du nogle ideer eller forslag til nye blogindlæg, så vil vi rigtig gerne hører dem. Så endelig smid os en mail med ideer på info@uptours.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til jeres livs sommer & at vi sammen kan skabe endnu en fabelagtig sæson!

Verdens bedste sommer hilsner fra alle hos Uptours