Find din rejse
Uptours bloggen - Gode råd til rejsen
Uptours Bloggen

Uptours blog

11.10.2023 - Skrevet af Charlie - Produktchef. 

Tips til ferien, oplevelser, aktiviteter, legendariske fortællinger og meget mere…

Hej og velkommen til Uptours-Bloggen!

En sommer med Uptours er bare sjovere! Vi har tre fantastiske destinationer: Magaluf, Ayia Napa og Sunny Beach. En rejse hertil, garanterer masser af sjove, uforglemmelige oplevelser og historier, som vi gerne vil dele med jer. Derfor har vi lavet denne blog, hvor du kan få gode idéer til aktiviteter på din ferie, samtidig kan du få indblik i guidernes arbejdsliv på destinationen og læse om alt, hvad du har brug for at vide før og under rejsen.

Der vil også komme blogindlæg, hvor vi fortæller lidt om, hvad de forskellige destinationer har at byde på. Det kan omhandle hvor de vildeste fester er, hvad  man kan lave i løbet af dagen og meget mere. Der vil være lidt for alle og en hver – alt efter om du gerne vil vide mere om all-inklusive, dagsaktiviteter, kulturelle eller historiske steder, og hvad du bare ikke må gå glip af, når du er afsted!

TIPS OG GODE RÅD TIL FERIEN

Vi laver også nogle indlæg med praktiske ting, som du kan få gavn af til selve rejsen. Det kan være alt fra gode idéer til kufferten, til hvad du skal opleve, for at du får den mest optimale ungdomsferie. Eksempelvis, så har vi en blog hvor vi fortæller om vores VIP-pakker, som er en stor del af det at rejse med Uptours.

Vi vil gøre vores bedste, så du er klædt bedst muligt på til din ferie sydpå med os!

Har du nogle idéer eller forslag til nye blogindlæg, så vil vi rigtig gerne høre dem. Så smid os endelig en mail med idéer til info@uptours.dk

Vi glæder os til at byde jer velkommen til en vanvittig sommer - så vi i fællesskab sammen kan skabe endnu en fabelagtig sæson

Verdens bedste sommer hilsner fra Uptours.