JANUAR UDSALG! Spar op til 50% - Rejser fra 2.399,-

Find din rejse

Indrejseregler

Regler ved indrejse til Spanien og Bulgarien

Indrejseregler

Alt hvad du skal vide!

Spanien

Indrejseregler for Mallorca (Magaluf):

Opdateret 26.07.2021 kl.10.39

For at rejse ind i Spanien kræves det i dag, at du kan fremvise en negativ PCR-test  taget maksimalt 72 timer  eller en negativ Antigen/Kviktest som er taget maksimalt 48 timer før ankomst. Det er jeres eget ansvar at sikre, at I når at modtage testsvaret inden jeres afrejse. 

På jeres billet ser du ankomsttidspunktet på Mallorca. 

Har du fuldført vaccination mod COVID-19 mindst 14 dage før afrejse med en EMA eller WHO godkendt vaccine, dvs. at det afsluttende vaccinestik er mindst 2 uger gammelt før ankomsttidspunktet, er du fritaget for kravet om krav om test.

Er du tidligere smittet med COVID-19, og derfor ikke kan præsentere en negativ test, kan du fremvise dokumentation for et positivt COVID-19 testresultat, som er mindst 11 dage og højst 6 måneder gammelt. Bemærk at det positive resultat skal være påvist ved en PCR-test

Rejsende til Spanien skal også udfylde en indrejseformular inden afrejse fra Danmark. Det er en såkaldt FCS-formular (Sanitary Control Form). Formularen kan tidligst udfyldes 48 timer inden afrejse.

Hvis I ikke har udfyldt indrejseformularen for alle rejsende i selskabet, vil I blive nægtet indrejse i landet og vil derfor allerede i afrejselufthavnen blive nægtet ombordstigning. I dette tilfælde er det ikke muligt at få refunderet rejsen.

Se og download vores vejledning for indrejse til Spanien her: 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Spanien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/spanien/

Indrejse til Spanien – information fra Danske ambassade i Madrid
https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

 

Bulgarien 

Regler for Bulgarien er en smule mindre omfattende: 

Opdateret 22.06.2021 kl.14.00

For at rejse ind i Bulgarien kræves det i dag, at du kan fremvise en negativ PCR-test som er maksimalt 72 timer gammel ved ankomst til Bulgarien, eller en negativ Antigentest/Kviktest som er maksimalt 48 timer gammelt ved ankomst til Bulgarien.
På din billet ser du ankomsttidspunktet til Bulgarien.

Har du fuldført vaccination mod COVID-19 mindst 14 dage før afrejse med en EMA eller WHO godkendt vaccine, dvs. at det afsluttende vaccinestik er mindst 2 uger gammelt før afrejsetidspunktet, er du fritaget for kravet om krav om test.

Er du tidligere smittet med COVID-19, og derfor ikke kan præsentere en negativ test, kan du fremvise dokumentation for et positivt COVID-19 resultat (, som er mindst 15 dage og højst 6 måneder gammelt. Bemærk at det positive resultat skal være påvist ved en PCR-test 

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Bulgarien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/bulgarien/

Indrejse til Bulgarien – information fra den Danske ambassade i Sofia
https://bulgarien.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus