Find din rejse
Tryghed & sikkerhed

- VÆR SIKKER OG TRYG, NÅR DU REJSER MED UPTOURS!

Vær sikker og tryg på din ferie

Vi ved at mange unge rejser med os for første gang uden deres forældre. Det kan føre til, at mange slipper hæmningerne en smule, hvilket vi som rejseselskab naturligvis er opmærksomme på. Det er vores job at opretholde en vis orden på rejsemålet, så alle vores rejsende betingelsesløst kan føle sig trygge og sikre. 

Vi samarbejder udelukkende med specielt sikkerhedsgodkendte bus- og flyselskaber. Alle vores guider har gennemgået en professionel guideskole, som har lært dem at tænke og agere instinktinvt i svære situationer. Alle vores guider er certificeret i førstehjælp, så de kan træde til hvis uheldet mod forventning skulle være ude. Hertil kommer, at flere af vores guider har mange års erfaring i rejsebranchen. 

Læge og sygehus

På alle vores destinationer har vi et tæt samarbejde med de lokale myndigheder, herunder læger og sygehuse. Vores gæster er derfor altid garanteret en hurtig og sikker hjælp. Hvis en uheldig situation opstår, så følger en guide altid med vores gæster på sygehuset eller lignende.  

For at sikre en general følelse af tryghed hos vores gæster, ligger guiderne et stort arbejde i at være så synlige som muligt. Dette sker gennem hoteltræf, i nattelivet, til festerne og på vores nødtelefon som er tilgængelig 24 timer i døgnet. Hjælpen er altid nær. 

Hotellernes beliggenhed

Alle vores hoteller er udvalgt, så de ligger i kort afstand til både centrum, stranden og ikke mindst natklubberne. Dette betyder blandt andet, at langt størstedelen af vores gæster kun har korte gå-afstande, når de skal finde hjem om natten. 

Guidetelefonen - døgnet rundt!

På destinationerne har vi en guidetelefon, som er bemandet døgnet rundt. Via telefonen kan vores gæster døgnet rundt komme i kontakt med vores guider og stille spørgsmål eller bede om hjælp. Nummeret til guidetelefonen bliver udleveret til vores gæster ved ankomst.

Spørgsmål? 

Hvis I har yderligere spørgsmål, så hold jer endelig ikke tilbage. Kontakt os på telefon 70 226 606 eller skriv til os chatten eller på info@uptours.dk