Find din rejse
Når du køber en rejse

Uptours ApS (En del af ML Travel Group APS)
Bredgade 36 E, st. 
1260 København K
CVR 40989579

Registreringsnummer i Rejsegarantifonden: RGF3248

På denne side kan du læse mere om vores behandling af personoplysninger, brug af cookies og oplysninger, du afgiver i forbindelse med brug af vores hjemmeside og booking af en rejse.

Når du booker en rejse på DUF-Rejser.dk behandler vi dine persondata i overensstemmelse med DUF-Rejser regler for behandling af persondata, der overholder gældende ret.

NÅR DU KØBER EN REJSE

Vi bruger det navn og de adresseoplysninger, du har anført, til eventuelt at fremsende dine billetter pr. post.

Hvis du rejser sammen med flere andre i et selskab, anvender vi oplysningerne på den person, som står som adressat, når vi fremsender bekræftelser og billetter. Når du har booket en rejse, sender vi dig en bekræftelse pr. e-mail, så snart bookingen er gennemført, på den e-mailadresse, som du har anført i din booking.

Vi indsamler dit telefonnummer for hurtigt at kunne orientere dig i tilfælde af forsinkelser, flyaflysninger eller ændrede afrejsetidspunkter.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores service. Med henblik på at forbedre vores hjemmeside www.guideschool.dk gennemgår vi de svar, du afgiver i frivillige spørgeskemaundersøgelser online. De oplysninger, du har udfyldt om dig selv og dit rejseselskab, bruges til at understøtte vores forbedringsarbejde.

Hvilke oplysninger gemmer vi?

Når du køber en rejse på duf-rejser.dk, gemmer vi disse oplysninger:

Bookingnummer
Bookingdato
Rejsens varemærke
Bookingtidspunkt
Sidste adgang