Afbudsrejser fra KUN 2.899,- -  Se alle tilbud & afbudsrejser her

Find din rejse
Guideservice

Uddannede og professionelle guider

Din garanti for en god service!

24 timers guideservice

Vores guider er en væsentlig forudsætning for en succesfuld rejse, både når det handler om service, sammenhold og sikkerhed. Vi stiller store krav til vores guider, da vi gennemgående i alt hvad vi gør opererer professionelt.

Guideteamet er sammensat af forskellige personligheder, der matcher de mange typer af gæster, som rejser med os under en sæson. Fælles for alle vores guider er at de er åbne, imødekommende og festlige typer, hvis målsætning er at give vores mange gæster den ultimative drømmerejse. 

Service døgnet rundt 

Vi har altid guider tilstede på rejsemålet, hvor vores gæster let kan få fat på os. På alle vores destinationer har vi en 24-timers nødtelefon, hvor vores gæster altid kan komme i kontakt med en guide. Nummeret til denne udleveres i transferbussen eller til velkomstmødet kort efter ankomst.

Uddannede guider

Alle vores guider har gennemgået en professionel guideuddannelse, og de fleste har også mange års erfaring i rejsebranchen. Vi ansætter størstedelen af vores guider direkte fra Utopia Guideskole.

Hver dag kan du møde vores guideteam på Uptours Check Point, som er vores mødested på stranden eller på et hotel. Du har altså mulighed for dagligt at træffe vores guider, som beredvilligt svarer på alle dine spørgsmål, og de tilbyder gerne assistance, hvis du har behov. 

Nattevagt

Om natten er det vores specielle nattevagtteam som træder til, hvis der mod forventning skulle opstå nogle problemer. Nattevagterne har base på de forskellige stamsteder i byen, hvor vores gæster er oftest er samlet.
Guiderne/nattevagterne er selvfølgelig også med på de forskellige arrangementer, som afholdes i løbet af ugen for at sikre trygge og sikre forhold for dig som gæst. 

For at kunne garantere et højt service- og sikkerhedsniveau har vi valgt, at antallet af guider er væsentlig over rejsebranchens normale niveau. Vi har derfor en guide ansat for cirka hver 25. gæst.