AFBUDSREJSER - Sidste chance - Spar op til 3.499,-

Find din rejse

Indrejseregler

Regler ved indrejse til Spanien og Bulgarien

Indrejseregler

Alt hvad du skal vide!

Indrejseregler!

Hvad er reglerne for indrejse til Bulgarien, Cypern og Spanien?

Det kan være svært lige at gennemskue reglerne med corona restriktioner osv, men det er rent faktisk ret nemt at rejse som det er lige nu! Tjek vores 3 opdateringer til hhv Bulgarien, Cypern og Mallorca her.

OBS!Det gælder for alle 3 lande ved indrejse, at man skal kunne fremvise et gyldigt EU Corona Certificate, fra Corona Appen. Er det mere end 9 måneder siden (270 dage) du har fået dit andet stik, så skal du medbringe en negativ coronatest, som beskrevet i afsnittene her nedenfor.

 

Spanien

Indrejseregler for Mallorca (Magaluf):

Opdateret 07.04.2022 kl.12.30

Endelig er det ikke lægnere et krav at du skal udfylde en indrejseformular for at rejse til Mallorca, hvis du altså er fuldt vaccineret. Dette tiltag er blevet fjernet h her den 06-04-2022.

Hvad vil det sige at være fuldt vaccineret? Som det er i dag skal man enten være fuldt vaccineret med 2 eller 3 stik for at blive betragtet som fuldt vaccineret.

Har du ikke fået et 3 stik, og er det mere end 270 dage siden at du har modtaget dit 2. stik, så skal du kunne fremvise en negativ PCR-Test som max må være 72 timer gammel eller en antigentest som er max 24 timer gammel + du skal udfylde en sundhedsformular (link til den er HER). Det er samme procedure du skal igennem, hvis du ikke er vaccineret.

Er du tidligere smittet med COVID-19, og derfor ikke kan fremvise en negativ test, kan du fremvise dokumentation for et positivt COVID-19 testresultat, som er mindst 11 dage og højst 6 måneder gammelt. Bemærk at det positive resultat skal være påvist ved en PCR-test

 Vaccination, immunitet og tests dokumenteres fortsat alt sammen gennem det Europæiske EU COVID Certificate (Coronapas Appen).

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Spanien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/spanien/

Indrejse til Spanien – information fra Danske ambassade i Madrid
https://spanien.um.dk/da/rejse-og-ophold/nycoronavirus-covid19/

 

Bulgarien 

Indrejseregler til Bulgarien (Sunny Beach / Golden Sands)

Opdateret 09.04.2022 kl.13.3

Fra d. 1. maj 2022 er der ikke længere krav om vaccination eller Covid-certifikat ved indrejse til Bulgarien.

Det betyder således at der ikke længere, er krav om at være vaccineret eller tage en PCR/kvcik test ved indrejse til Bulgarien og alt er tilbage ved det normale, som før Covid-19.

 

Udenrigsministeriets rejsevejledning Bulgarien
https://um.dk/da/rejse-og-ophold/rejse-til-udlandet/rejsevejledninger/bulgarien/

Indrejse til Bulgarien – information fra den Danske ambassade i Sofia
https://bulgarien.um.dk/rejse-og-ophold/coronavirus

 

Cypern

Indrejse til Cypern (Ayia Napa)

Opdateret d.18.04.2022 kl.13.30

Som det er i dag skal man enten være vaccineret med 2 stik, være tidligere smittet, kunne fremvise en negativ PCR-test som max 72 timer gammel eller en Kviktest som er max 48 timer gammel (før indrejsetidspunktet).

Er det dog mere end 9 måneder siden du har fået dit 2 stik, så vil du enten skulle have et 3. stik eller fremvise en PCR-test som er max 72 timer gammel eller en kviktest som er max 48 timer gammel.

Er du tidligere smittet, og dette er påvist gennem en PCR test, kan du nævnt indrejse til Cypern på dette. Det skal dog være minimum 11 dage siden og max 6 måneder siden den positive test er foretaget.

OBS! Du skal nu ikke længere fra d.18 april 2022 udfylde indrejseformular, ved indrejse til Cypern. Det tidligere "Cyprus Flight Pass" er afskaffet! Du kan læse mere HER.

 

Læs mere om de aktuelle regler for indrejse til Cypern her

https://cyprusflightpass.gov.cy/