Find din rejse

NATTELIVET ER ÅBENT

- i både Sunny Beach & Magaluf

Nattelivet er tilbage!!!

Nyd sommervarmen til de fedeste fester i Sunny Beach & Magaluf

NATTELIVET ER HELT ÅBENT!

Et spørgsmål vi får ofte går på, hvordan nattelivet dog fungerer i Sunny Beach og Magaluf i disse coronatider. Det vil vi derfor gerne give jer svaret på her.

 Men helt grundlæggende så er det korte svar på spørgsmålet, at nattelivet har åbent, og der er max gang i den allerede i både Sunny Beach og Magaluf!

NATTELIVET I SUNNY BEACH

Festen er allerede godt igang i Sunny Beach - og den intensiveres bare yderligere for hver dag der går, hvor der kommer flere og flere turister til. I Sunny Beach har barer og natklubber allerede åbent, og de har åbent ligeså længe de vil. Der er ingen begrænsning der tvinger dem til at lukke tidligt. Du kan altså feste løs og hygge dig hele natten! 

Den Glade viking

Den Glade Viking i Sunny Beach har allerede åbnet dørene, og har langet de første spande med alkohol over disken. De venter bare på vi kommer ned og fylder diskoteket med festglade danskere!

Coronapas? Nej tak!

I Sunny Beach kender de ikke til Coronapas, det er ikke noget de bruger dernede. Du kan frit gå på restaurant, bar og natklub uden at skulle fremvise negative tests eller vaccine certifikater. Der er heller ikke noget krav til at man skal bære mundbind. Så kan det være nemmere? I Sunny Beach får du din frihed tilbage!

I nu snart 2 måneder har Mallorca, og dermed Magaluf, taget imod turister fra hele Europa. For hver eneste dag der går ser man i gadebilledet at bare flere og flere unge turister valfarter til for at nyde sol, sommer og kolde drinks. Der er allerede FULD gang i Magaluf! 

Barer, restauranter og klubber har åbent - og der er IKKE noget krav (som i Danmark) om at man skal fremvise coronapas i form af negativ test for at komme ind og hygge sig. 

I Magaluf er det foreløbigt meldt ud at fra slutningen af juni allerede, så vil nattelivet, barer og natklubber have åbent til kl.03.00. Dette er dog intet vi kan 100% garantere på nuværende tidspunkt, men det er vores helt klare forventning, idet de foreløbige udmeldinger er kommet fra officielle kilder.

I Magaluf er der MAX skrald på festen og nattelivet - så GLÆD dig!