Find din rejse
Hotel typer

Vælg det bedste hotel til din ferie

Kategoriseringen af hoteller skal ses som en vejledning til gæsten. På den måde kan man sammenligne hotellerne med hinanden for at finde fælles standarder og forskelligheder.

Vurderingen er lavet subjektivt ud fra hotellets egen kategorisering, og ud fra rejseselskabets egen vurdering og kundetilfredshed. 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - Ultimativt Ungdomshotel

Ved hotelkategorien ULTIMATIVT UNGDOMSHOTEL har vi samlet de absolut fedeste og vildeste ungdomshoteller på vores tre destinationer.
Her er der ekstra fokus på festglade unge skandinaver, og du vil hver eneste dag opleve en fuldstændig fantastisk festlig stemning både blandt personalet og de andre gæster.

 - Garanti for en festlig & ungdommelig atmosfære

 - Kun fokus på unge mennesker på hotellet

 - Festligt pool område og hotelpersonale som er vant til unge mennesker
 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Ungdomshotel"

Hotelkategorien UNGDOMSHOTEL giver dig mulighed, for at bo på et hotel med mange unge, som søger den perfekte kombination af fest og farver.
På disse hoteller er der både en ungdommelig stemning, bl.a. fordi vi har mange Uptours gæster, der elsker at socialisere og hygge sammen.

 - Kombination af festlig & afslappende atmosfære

 - Mange unge mennesker på hotellet

 - Hyggelig stemning ved pool området
 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Ren Afslapningsferie"

Skal du og vennerne på ren afslapningsferie, kan vi anbefale denne kategori.
På disse hoteller finder du en mere rolig og afslappende atmosfære, hvor der er plads til at ligge og hygge sig ved poolen.
Her er en kombination af unge mennesker og familier, så det er et perfekt valg for dig der foretrækker at holde ferie i et mere roligt og afslappet miljø.

 - Afslappende stemning 

 - Rolige og behagelige omgivelser

 - Hyggeligt og indbydende pool område
 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Særligt velegnet til par"

Ved hotelkategorien VELEGNET TIL PAR finder du de af vores hoteller, der indbyder til mere romantiske omgivelser, og er præget af et afslappende og roligt miljø i skønne omgivelser.  Disse hoteller ligger ofte placeret en lille afstand fra nattelivet, så der er derfor mere ro om natten, men dog i gåafstand til de lækre sandstrande.

Ved denne kategori vil du finde en bred kombination af voksne, unge og børn, og du vil derfor kunne nyde omgivelser med din rejsepartner på hele ferien.  

 - Afslappende stemning 

 - Flotte og rolige omgivelser

 - Romantisk og afslappet stemning
 

 

Værelsestyper & lejligheder

DOBBELTVÆRELSE
Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, bad/toilet.

SUPERIOR DOBBELTVÆRELSE
Et sove-/opholdsrum en anelse større end alm. dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset. Værelset er beregnet til 2-3 personer, hvor den 3 person er på en ekstra opredning. 

DOBBELTVÆRELSE MED OPREDNING
Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til tredje person(en ekstra opredning). Der er eget bad/toilet på værelset.

ENEVÆRELSE
Et mindre sove-/opholdsrum beregnet til én person med bad/toilet. Ofte ikke af samme standard som øvrige værelser på hotellet.

JUNIOR SUITE
Et større sove-/opholdsrum, god plads med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra senge, (soveplads til normalt to voksne + to-tre børn). Der er eget bad/toilet og som oftest balkon.

SUITE
Som oftest bestående af to sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet balkon..

STUDIO
Et sove-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til evt. tredje person(som ekstra opredning). Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til tre personer.

 1 VÆRELSES LEJLIGHED
Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og et separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til fire personer, hvoraf to af opredningerne i stuen som ekstra opredninger. .

2 VÆRELSERS LEJLIGHED
Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt plads til seks personer med to opredninger i stuen.

BUNGALOW
Normalt lavt bebygget og fritliggende rækkehus eller bungalow. Består normalt af sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad/toilet på værelset og ofte lille terrasse. Kan indeholde køkken og være i to etager og have flere separate soveværelser. Se nærmere beskrivelse under det enkelte hotel, da denne kategori ofte varierer meget blandt de forskellige rejsemål.

EKSTRA OPREDNING
Det kan variere fra hotel til hotel hvordan en ekstra opredning fungerer. Det kan være en ekstra seng, en sovesofa som slåes ud, eller lignende. 

 

Der tages forbehold for, at ovenstående beskrivelser kan variere fra rejsemål til rejsemål.