Find din rejse
Hotel typer

Vælg det bedste hotel til din ferie

Kategoriseringen af hotellerne skal ses som en vejledning til vores gæster. Vi har inddelt hotellerne, så vi kan give vores gæster en idé om, hvilke stemning de kan forvente på de forskellige hoteller.

Vurderingen er lavet subjektivt ud fra hotellets egen kategorisering, og ud fra vores egen erfaring, vurdering og kundetilfredshed. Fordi vi eksempelvis kategorisere et hotel som et ungdomshotel, så kan der også bo par, familier mv.

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - Ultimativt Ungdomshotel

Ved hotelkategorien ULTIMATIVT UNGDOMSHOTEL har vi samlet de absolut fedeste og vildeste ungdomshoteller på vores to destinationer.
Her er der ekstra fokus på festglade unge skandinaver, og du vil hver eneste dag opleve en fuldstændig fantastisk festlig stemning både blandt personalet og de andre gæster.

 - Garanti for en festlig og ungdommelig atmosfære

 - Kun fokus på unge mennesker på hotellet

 - Festligt poolområde og hotelpersonale, som er vant til unge mennesker
  

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Ungdomshotel"

Hotelkategorien UNGDOMSHOTEL giver dig mulighed, for at bo på et hotel med mange unge, som søger den perfekte kombination af fest og farver.
På disse hoteller er der oftest en ungdommelig stemning, bl.a. fordi vi har mange Uptours gæster, der elsker at socialisere og hygge.

 - Kombination af festlig og afslappende atmosfære

 - Mange unge mennesker på hotellet

 - Hyggelig stemning ved poolområdet
 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Ren Afslapningsferie"

Skal du og vennerne på ren afslapningsferie, kan vi anbefale denne kategori.
På disse hoteller finder du en mere rolig og afslappende atmosfære, hvor der er plads til at ligge og hygge sig ved poolen.
Her er en kombination af unge mennesker og familier, hvor der vil være et mere roligt og afslappet miljø.

 - Afslappende stemning 

 - Rolige og behagelige omgivelser

 - Hyggeligt og indbydende poolområde
 

 

UPTOURS HOTELKATEGORISERING - "Særligt velegnet til par"

Ved hotelkategorien VELEGNET TIL PAR finder du de af vores hoteller, der indbyder til mere romantiske omgivelser, og er præget af et afslappende og roligt miljø i skønne omgivelser. Disse hoteller ligger ikke placeret midt i partyzonen, så der er derfor mere ro om natten, men dog stadig ofte med en rigtig god beliggenhed.

Ved denne kategori vil du finde en bred kombination af voksne, unge og børn, og du vil derfor kunne nyde omgivelser med din rejsepartner på hele ferien.  

 - Afslappende stemning 

 - Flotte og rolige omgivelser

 - Romantisk og afslappet stemning
 

Værelsestyper & lejligheder

DOBBELTVÆRELSE
Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge, oftest balkon, samt bad og toilet.

SUPERIOR DOBBELTVÆRELSE
Et sove-/opholdsrum en anelse større end alm. dobbeltværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er balkon, samt eget bad/toilet på værelset. Værelset er beregnet til 2-3 personer, hvor den tredje person er på en ekstra opredning. 

DOBBELTVÆRELSE MED EKSTRA OPREDNING
Et sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til tredje person(en ekstra opredning). En ekstra opredning er ofte en slå ud sofa/stol, som er ganske komfortabel. Der er selvfølgelig eget bad og toilet på værelset, samt oftest balkon.

ENEVÆRELSE
Et mindre sove-/opholdsrum beregnet til én person med bad/toilet. Ofte ikke af samme standard som øvrige værelser på hotellet.

JUNIOR SUITE
Et større sove-/opholdsrum, god plads med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra senge, (soveplads til normalt to voksne + to-tre børn). Der er eget bad samt toilet og oftest balkon.

SUITE
Som oftest bestående af to sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad og toilet balkon..

STUDIO
Et sove-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og enten dobbeltseng eller to enkeltsenge plus ekstra seng til evt. tredje person(som ekstra opredning). Der er eget bad/toilet og som oftest balkon eller terrasse. Typisk er der sovepladser til 2 - 5 personer.

1 VÆRELSES LEJLIGHED
Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og et separat soveværelse med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad samt toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt soveplads til fire personer, hvoraf to af opredningerne i stuen som ekstra opredninger.

2 VÆRELSERS LEJLIGHED
Stue-/opholdsrum med køkkenniche, køleskab og to separate soveværelser med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad samt toilet og som oftest balkon eller terrasse. Normalt maksimalt plads til seks personer med to opredninger i stuen.

BUNGALOW
Normalt lavt bebygget og fritliggende rækkehus eller bungalow. Består normalt af sove-/opholdsrum med enten dobbeltseng eller to enkeltsenge. Der er eget bad samt toilet på værelset og ofte lille terrasse. Kan indeholde køkken og være i to etager og have flere separate soveværelser. Se nærmere beskrivelse under det enkelte hotel, da denne kategori ofte varierer meget blandt de forskellige rejsemål.

EKSTRA OPREDNING
Det kan variere fra hotel til hotel hvordan en ekstra opredning fungerer. Det kan være en ekstra seng, en sovesofa som slåes ud eller lignende. 

NB: Langt størestedelen af vores hoteller, der bliver vores gæster indlogeret på et dobbeltværelse eller i en lejlighed. Det fremgår under bestillingen. Der tages forbehold for, at ovenstående beskrivelser kan variere fra rejsemål til rejsemål og fra hotel til hotel.