Find din rejse
Tilbagebetaling 2020

Tilbagebetaling

Vi nærmer os nu endelig det tidspunkt, hvor vi er i stand til at udbetale det sidste beløb (hotel- og flyudlægget) på 378 kr. til alle vores kunder, som ikke kunne komme afsted i sommers som planlagt. Vi har i lang tid haft en tæt dialog med vores leverandører, herunder flyselskaber og hoteller, hvor vi har lagt pres på at få de penge vi har betalt til dem retur. Det har været en hård kamp, for de befinder sig også i en vanskelig situation, men er vi næsten i mål (og senest pr. 31 januar).

Vi vil gerne takke jer alle for jeres tålmodighed. Vi vil snarest påbegynde opgaven med at få de sidste af jer betalt tilbage.  

PROCESSEN

Vi har i forbindelse med tidligere udbetalinger oplevet at den ene person på bookingen, som vi har udbetalt beløbet til, ikke har refunderet de andre rejsende deres del. Der har været store splittelser i mange grupper, og vi er utilsigtet blevet en del af dette. Det ønsker vi fremover afhjælpe på bedst mulig vis, og derfor har vi nu sat et system op som kan håndtere dette. Vi skal derfor bede jer udfylde formularen herunder, så vi herefter kan udbetale beløbet til hver enkelt person på bookingen. 

Når formularen er udfyldt, og vi har haft lejlighed til manuelt at gennemgå oplysningerne, så vil vi hurtigst muligt herefter sende en valideringsmail ud til hver enkelt, hvor vi beder jer bekræfte de indtastede oplysninger med jeres NEM-ID. Herefter vil pengene komme itl udbetaling. 

Vi glæder os til at se jer, forhåbentlig, sommeren 2021.