Find din rejse

UPTOURS REUNION + PUBCRAWL 2019


Så er det tid igen - vi gentager successen igen i år! Vi har i sædvanlig stil lejet et KÆMPE EVENTHUS i hjertet af Odense, som skal danne rammerne om årets absolut fedeste fest på dansk grund!

KØB DIN BILLET HER


SUMMER REUNION 2019 - FREDAG 30. August 2019 kl. 20.00 @ POSTEN ODENSE (lige ved banegården!)

PUBCRAWL ODENSE 2019 - LØRDAG 31. August 2019 Kl.20.00 (Mødested: Rådhuspladsen i Odense)
Igen i år giver vi dig muligheden for at genopleve en aften med den fantastisk vilde atmosfære, man ellers kun oplever syd på!

KØB DIN BILLET HER

Hør dine yndlings DJ’s spille sommerens fedeste hits, mød de charmerende bartendere, dans med dine guider og mød din sommerflirt – eller hvem ved, måske du kan finde en ny? ;-)

Denne aften giver dig mulighed for dans på baren, spande af alkohol og en helt igennem gennemført Uptours-stemning!

Vi glæder os derfor i traditionen tro, til at se festglade Uptours gæster fra både Danmark & Sverige!

Festen vil finde sted fredag d. 30. august 2019 i centrum af Odense med start kl. 20.00 - hvor vi byder velkommen med en times FRI BAR, som er inkluderet i billetprisen. I år har vi lejet et KÆMPE eventhus, hvor vi banker den vildeste fest op. Dagen efter, lørdag d. 31. august arrangerer vi et BRAG af en pubcrawl. Vi går i samlet flok, hvor vi besøger 4 steder - og byder på 4 velkomstshots.

PRISER - 2 slags billetter:

 REUNIONFEST: 225 kr.
PUBCRAWL: 150 kr.
REUNIONFEST + PUBCRAWL: 300 kr.

NÆSTEN UDSOLGT
Selvom vi bliver over 1000 gæster, så har vi under 100 billetter tilbage! Har du ikke fået din billet, så skynd dig - inden at det er for sent!

Dørene åbener for indgang fra kl. 20.00

Så er du klar til at genopleve sommeren? Vi ses til SUMMER REUNION 2019 – årets VILDESTE fest!

 

KØB EN BORDPAKKE!

Du har som noget helt unikt, mulighed for at købe en bordpakke med lidt lækkert til ganen samt "reserveret bord" til dig og dine venner/veninder:

reunion

NB: Begrænset antal siddepladser ved bordene. Vi gør dog opmærksom på, at vi anbefaler op til 4 eller 8 personer. Det er højborde, og det er muligt at være flere.

Bestil din bordpakke her: