Find din rejse

SUMMER REUNION 2023 - INFORMATION 

Alle os som har rejst med Uptours mødes på dansk grund til en vanvittig reunionfest i Århus d.1 + 2 september! (sammen med gæster fra Uptours og personale fra Den Glade Viking). OBS: Næsten alle billetter er blevet solgt i forsalg nede på destinationerne, så du skal være hurtig hvis du vil med!

Igen i år har afholder vi den VILDESTE fest på dansk grund - og lad os gøre det ENDNU VILDERE end i Sunny Beach, Magaluf! og Aya Napa!!

Efterfølgende kan bordpakke bestilles her: BESTIL BORDPAKKE

Aldersgrænse 18+


HOTEL

Hvis I kommer langvejs fra, så anbefaler vi følgende hoteller som ligger godt placeret i forhold til festen, og som alle er temmelig prisvenlige.

Hotel Atlantic
Wake Up Aarhus
Cabinn
Helman Hotel
Scandic Østergade
Hotel Oasia
Danhostel City (Få 15% ved at henvende jer på danhostel@danhostelcity.dk og oplys hvad i ønsker at booke, og oplys kode Uge35DanhostelCity)


Fredag den 1. September 2023

Reunionfesten! Vi har i fællesskab med Uptours og Den Glade Viking i samarbejde med Diskotek Kupé i det centrale Årsag lagt i ovnen til et brag af en fest. Vi afholder fredag d.1 september 2023 den vildeste SUMMER 2023 reunionfest. Til at sparke festen igang er alle de bedste DJ's fra sommeren fløjet ind med det formål at sørge for at genskabe stemningen!

Alle dine guider fra Sunny Beach, Magaluf og Aiya Naps vil danne rammerne om en fantastisk fest, hvor minderne skal genopfriskes fra dit livs ferie i syden! 

Festen starter kl.20.00 og varer ved til kl.05.00. I entrébilletten er inkluderet 1 times fri bar i tidsrummet 20.00 - 21.00 i udvalgte drikkevare!

Bordpakker kan bestilles her

(Mødested kl. 20:00: Europa Plads 10, 8000 Aarhus)
18+ Husk gyldigt billede ID
 


Lørdag den 2. September 2023

Til de der har lyst, så varmer vi op til Pubcrawlen fra kl.13.00 på Die Bierbar som ligger på Åboulevarden 21, st. tv 8000 Aarhus.

Reunionpubcrawl! Vi holder vanen tro årets vildeste Pubcrawl på dansk jord! Så vær med til at vise hvordan vi festede i syden. 4 barer, 4 drinks og ÉN stor efterfest når vi alle sammen slutter på en (endnu) hemmelig lokation ;)

(Mødested kl. 19:30: Europa Plads 10, 8000 Aarhus)
18+ Husk gyldigt billede ID

Vi glæder os til at se jer alle igen og mon ikke, vi har én overraskelse i ærmet!


KØB BILLET

Der er kun et begrænset antal billetter til salg, og vi er på nuværende tidspunkt MEGET tæt på at være fuldt udsolgte. 

Pris og bestilling af billetterne kan i se på nedenstående link.

Tjek aftermovie fra vores summer reunion I 2021 - det er en fest du IKKE vil gå glip af!!!