Find din rejse

DU KAN REJSE TIL SOMMER

- og vaccine er IKKE et krav!

Sommferien 2021 med Uptours er reddet

Du kan rejse til sommer - også selvom du ikke er blevet vaccineret!

Sådan foregår rejser til sommer 2021

Langt om længe er der kommet en officiel udmelding i forhold til at rejser i sommerferien. Det har vi alle ventet på med længsel, og nu er det endelig officielt: sommerferien er reddet!

INGEN KARANTÆNE!
INGEN ISOLATION!

Både Spanien(Magaluf) og Bulgarien(Sunny Beach), som begge er EU lande, har officielt meldt ud at de tager imod turister allerede fra maj måned. Der er fuld gang i forberedelserne, og både hoteller, restauranter og barer arbejder på højtryk for at blive klar til de første turister.

Begge lande har meldt ud, at de savner turister og byder dem velkommen hvis blot ÉT AF FØLGENDE kriterier kan opfyldes:

 

1.  Fremvis en negativ COVID-19 test (PCR) foretaget 72 timer inden ankomst, eller anitgen/kviktest foretaget senest 48 timer før ankomst.

2.  Du er vaccineret mod COVID-19

3.  Du har tidligere haft COVID-19 og har antistoffer (vær obs på perioden)

 

Det understreges dermed, at det IKKE vil være et krav at du er vaccineret for at kunne rejse til Sunny Beach og Magaluf. Har du blot en negativ COVID-19 test (max 72/48 timer gammel), så er du klar til at rejse! Læs mere om indrejseregler her.

Fælles Coronapas i EU

Senest den 26 Juni introducerer EU et fælles Europæisk Coronapas, også kaldet "EU Digital Green Pass". Dette pas, som vil fungere som en app på din telefon, vil alle EU-borgere adgang til - helt gratis. Det europæiske Coronapasser henter automatisk information om dine COVID-19 testresultater, vaccinestatus samt om du tidligere har været testet positiv og har antistoffer. Det er super enkelt. 

I Danmark er dette allerede oppe at køre, download blot appen "Coronapas".

Glem iøvrigt ikke, at fraråder Udenrigsministeriet ikke-nødvendige rejser umiddelbart op til afrejse, så er du 100% økonomisk sikret, og vil modtage fuld refundering. Du får nemlig vores tryghedsforsikring inkluderet i rejsen. Læs mere her.

De lokale forhold på rejsemålet

Præcis som i Danmark forventer man i Bulgarien og i Spanien at være så langt med vaccinationen i maj og juni, at men til sommerferien er ved at være tilbage ved normalen. 
Det må dog også forventes at visse restriktioner, som f.eks mundbind og social afstand, stadig gælder. 

De relevante turist- og sundhedsmyndigheder i både Spanien og Bulgarien har for længst præsenteret retningslinjer for hotellerne over sommeren. Der vil være mere afstand mellem solsengene ved poolen, ekstra grundig rengøring og desinficering af fællesområder og værelser med mere. Gæsternes sikkerhed og 

Nattelivet til sommer

Det er i øjeblikket meldt ud at nattelivet, herunder barer og Clubs, vil være åbent til sommer. Dog kan det ikke udelukkes, at der vil være enkelte restriktioner. Vi er selvfølgelig hos Uptours forberedt på forskellige scenarier, og hvis det for eksempel skulle blive besluttet at indendørs natklubber skal holde lukket, så vil vi som sidste år holde til på nogle af de fedeste open-air udendørs Beach Clubs, som Sunny Beach og Magaluf har at byde på! 

HVIS DU BLIVER SYG UNDER FERIEN

Med en rejseforsikring så får du dækket alle omkostninger til lægebehandling m.m. ved eventuelt sygdom på rejsemålet. Det dækker også COVID19 relateret sygdom/skader. Der er altså INTET at være nervøs for, så længe du har en standard rejseforsikring. Det bliver simpelthen ikke mere trygt og nemt at rejse på en skøn og tiltrængt ferie med Uptours. 

SYG FØR AFREJSE

Bliver du smittet med COVID19 før afrejsen (10 dage før), ja så skal du heller ikke være nervøs eller bange for at dine penge er gået tabt. Du har nemlig vores Uptours tryghedsforsikring inkluderet! Det betyder blandt andet at du har mulighed for at ombooke din rejse uden ekstra omkostninger. Har du seperat ved siden af tegnet en afbestillingsforsikring, ja så vil du også nemt og enkelt få alle dine penge retur mod fremvisning af en lægeerklæring. 

KARANTÆNE NÅR DU KOMMER HJEM?

Vi rejser ikke til lande, hvor det er påkrævet at man skal i karantæne ved hjemkomst! Så NEJ du skal ikke i karantæne når du kommer hjem til Danmark. Vi opfordrer dog alle vores gæster til for god ordens skyld at få taget en test i lufthavnen når i lander.