Find din rejse

GRATIS TRYGHEDSFORSIKRING!

Du sparer kr. 449,- pr. person!

Gratis tryghedsforsikring

Pandemisikring - Rejsegaranti & konkursdækning - Fri ombooking

GRATIS PANDEMISIKRING

Med vores GRATIS pandemisikring er i beskyttet ved udbrud af en eventuel pandemi (f.eks. COVID19). Skulle Udenrigsministeriet fraråde ikke-nødvendige rejser i rimelig tid før afrejse til dit rejsemål(3-10 dage før afrejse), så vil der ske FULD tilbagebetaling jer. I tillæg hertil vil vi HELT gratis kunne ændre navn eller ombooke til rejsen for den eller de personer som tester positivt for COVID19 eller andre sygdomme der er kategoriseret som en pandemi i perioden fra 10 dage før og frem til dagen før afrejse. 

 

DANSK REJSEGARANTI & KONKURSDÆKNING

Vi er medlem af den Danmarks statslige rejsegarantiordning ved Rejsegarantifonden med registreringsnummer 3248. Det betyder at du som rejsende er dækket af pakkerejseloven,  og derfor er sikret tilbagebetaling på 100% af det indbetalte beløb ved en eventuel konkurs. Der er med andre ord tale om en statslig konkurssikring. Her vil du f.eks. også være dækket ind i forbindelse med en forhøjet sikkerhedsrisiko på et rejsemål, hvis Udenrigsministeriet skulle vurdere, at det ikke er sikkert og fraråder rejser til landet.

 

FRI NAVNEÆNDRING

Med vores GRATIS ændringsforsikring giver vi dig og dine medrejsende ekstra stor fleksibilitet med muligheden for at ændre navn på en af de medrejsende. Dette betyder at hvis en af de medrejsende er forhindret i at deltage på rejsen, kan en anden overtage rejsen. I skal blot tage kontakt til os i ændrings-vinduet som af praktiske årsager er i perioden fra den 01 – 30 marts 2022. Ønsker i at fortage en navneændring kan i gøre det ved at ringe til os på 70 22 66 06 , skrive en mail til info@uptours.dk eller skrive til os på vores chat.