Find din rejse
TAG PÅ UNGDOMSREJSE

Gæsteblog – TAG PÅ UNGDOMSREJSE!

I april måned der har vi givet Jacob på 21 år lov til at blogge. Ham og vennerne har rejst med Uptours to gange, og han vil gerne fortælle fire gode grunde til, hvorfor en ungdomsferie er et must! Han mener nemlig personligt, at alle unge burde tage på en ungdomsrejse mindst en gang i deres liv.

Introduktion til ungdomsrejser

Mit navn er Jacob og jeg er fra Vejle. Første gang jeg hørte om ungdomsrejser var fra et par holdkammerater i den lokale fodboldklub. De havde været i Sunny Beach med Uptours, og fortalte om de vilde fester og stemning, i mens de havde en masse sjove historier at fortælle. Det lød for grineren – og det første frø var blevet plantet!!

Rejseklar? Billede af Uptours gæster i Sunny Beach :-)

Første gang uden mor og far

Jeg og tre kammerater var lige blevet studenter og alle 19 år gamle. Jovist, vi havde været kort i udlandet med gymnasiet, men der var jo lærere med, som havde ansvaret for os. Vi måtte i øvrigt også kunne drikke cola og fanta ;-). Vores tur til Sunny Beach var derimod vores første ’rigtige’ tur uden mor og far, hvor vi var helt egne herrer. Vi kunne nemlig selve bestemme hvad vi havde lyst til og i hvilke tempo det skulle foregå i.
Skulle man få brug for hjælp, så er guiderne nemme at få fat i!

Første pointe: Som ung, så er det alt andet end lige, sjovere at være på ferie med vennerne eller veninderne uden mor og far.

Følelsen af frihed og eventyr

Jeg elsker at rejse til nye lande og byer! Der er noget magisk over at tage et sted hen, hvor der er en helt anden kultur, et andet sprog og en masse andre forskelle! Forestil dig så, at du tager til et nyt land med tre af dine bedste venner, hvor det eneste I har på agendaen, er at få nye oplevelser, feste og have det sjovt. Konge!

Anden pointe: Allerede dagene op til rejsen, der kribler det i kroppen, og det bliver kun endnu bedre når man sidder i flyet og ankommer!

Du træder ind i en boble

Hvis du har været på Roskilde eller Smukfest, så kender du måske til følelsen af at træde ind i en ’boble’, hvor alt andet end nuet forsvinder. Når man sidder i sin lejr, så tænker man ikke på jobbet, uddannelsen, forpligtelserne eller noget som helst andet end det der sker lige nu. Det samme er tilfældet på en ungdomsferie. Alt andet forsvinder og du render rundt i en ubekymret boble med dine bedste venner. At du er flere tusinde kilometer væk hjemmefra, gør det kun endnu nemmere at være i boblen :-).

Forskellen på en festival er så bare, at på ungdomsrejsen der har du et lækkert hotelværelse med aircondition, adgang til en swimmingpool og strand, +30 grader, ISKOLDE drinks og så nye fester hver aften. Nå ja, for ikke at sige, at en uge på Roskilde koster det samme som en ungdomsferie.

Tredje pointe: Når en hel uge blive til en leg i en boble, hvor det kun går ud på at have det sjovt, så sker der altså bare ting, som man ikke kan opleve derhjemme.

Glade gæster klar til fest :-)Billede af glade Uptours gæster i skønne Magaluf.

Unikke oplevelserne med vennerne

Når dig og vennerne er i boblen, så tager det ikke lang tid at udvikle jeres venskab yderligere. Der sker hele tiden nye ting, og interne jokes opstår på kryds og tværs. I vores tilfælde, der har vi stadig et par grineren interne jokes som opstod i Sunny Beach og Magaluf (året efter). Vi har minder dernede fra, som vi aldrig kommer til at glemme, det ved jeg med garanti.

Fjerde pointe: Venskaber og minder for livet! At rejse med en ven, veninde eller i en gruppe gør noget helt unikt for jeres venskab. I bruger så meget tid sammen, og oplever så mange fede fester, events og alle mulige andre ting, at I vil huske turen resten af livet!

Opsummerende

ALLE unge mennesker bør prøve en ungdomsferie! Følelsen af frihed, unikke oplevelser med vennerne, sjov og ballade, nye indtryk med en ny kultur og meget mere. Det er svært at forklare på tekst! Bare gør det – I vil aldrig fortryde det!