Find din rejse
Nattelivet i Sunny Beach

Natteliv i Sunny Beach 

Når man taler om ungdomsrejser, festrejser eller bare de fedeste festbyer i Europa, kan man ikke komme uden om Sunny Beach i Bulgarien.

Jeg vil i dette indlæg komme lidt ind på mine erfaringer med hvad JEG synes er den fedeste destination for unge skandinavere.

Det er vigtigt at forstå, at det der skrives her, er min egen holdning til den bedste destination i Uptours – Om valget er det samme for dig, må du afgøre når du har læst mine tanker… Det kan der nok bare ikke være tvivl om ;-)

SUNNY BEACH

Sunny Beach er et stort ferieresort kun ca. minutters kørsel fra den store og for nyligt gennemrenoverede internationale lufthavn i Bourgas.

Igennem de seneste 10-15 år har destinationen været en af de største for Uptours. Jeg har selv været der over tre somre, og jeg blev aldrig træt af det! Der er nemlig flere grunde til, at folk kommer igen - byen har det hele. Det er næsten lige meget hvad du søger.
Sunny Beach er magisk på sin egen måde. Det skal helt klart opleves, før man kan forstå præcist hvorfor den er så speciel for så mange mennesker. 

Jeg kan med garanti sige, at en ferie i Sunny Beach, er en ferie, som du sent vil glemme.  

Nå, jeg må hellere holde mig på sporet – Vi skulle snakke om nattelivet i Sunny Beach. Det er jo det de fleste tager på ungdomsferie for!

DEN GLADE VIKING SUNNY BEACH

Jeg kan nok ikke tillade mig at komme uden om diskoteket Den Glade Viking, når jeg skriver om nattelivet i Sunny Beach. Diskoteket er skandinavisk ejet, har skandinaviske bartendere, skandinaviske DJ’s og et eksklusivt loungeområde:  THE SCANDINAVIAN LOUNGE.

Den Glade Viking har plads til mere end 2500 mennesker. Jeg tror det er større end noget diskotek i Danmark! Og det kan mærkes når festen peaker – Det er virkelig fedt!

En aften for 2 år siden stod jeg og nogle af vores gæster på dansegulvet. Pludselig blev musikken lavere og DJ’ens stemme lød over højtalere: ”EVERYBODY SIT DOWN!” Hvad gik det ud på?

I løbet af hvad der føltes som 20 sekunder, sad hele dansegulvet på hug. DJ’en talte ned:” 3 – 2 – 1…” Musikken blev skruet helt op og det vildeste track bragede ud over højtaleren. Alle på dansegulvet, i baren og på baren sprang op og dansede helt vildt! Wow, det var fedt! (EGNE OPTAGELSER - BEKLAGER KVALITETEN, DET ER NOGLE ÅR SIDEN ;-)) 

MEXO BEACH BAR SUNNY BEACH

Det jeg synes er helt specielt ved Sunny Beachs natteliv, er det store udvalg af fede steder man kan varme op, hvis man gerne vil lidt væk fra den frie bar på hotellet, og prøve noget andet.

Mit personlige yndlings ”opvarmer-sted” er Beach Bar Mexo, som ligger lige ved siden af Den Glade Viking, nede mod stranden.

Der er lækre cocktails (med meget sprut!!) og Breezer på tilbud til danskerne.

Mexo kan klart anbefales, når du tager på ferie i Sunny Beach! 

BILLIGE REJSER SUNNY BEACH

Generelt er Sunny Beach populært fordi det er så billigt!

Det er billigt at rejse dertil, og det er billigt at spise og drikke dernede. Det er perfekt til SU-budgettet ;-) 

Hvis du og vennerne overvejer hvor i skal hen på sommerferie næste år, er min klare anbefaling Sunny Beach!

God rejselyst og god fest! :-)

 

// Emilie

Tidligere guide hos Uptours

 

 Herunder ser du velkomstfilmen fra sommeren 2018 - God fornøjelse!