Find din rejse
Priser i Ayia Napa

Hvad koster det at holde ferie i Ayia Napa?

Når du rammer Ayia Napa med Uptours, venter en mad- og drikkeoplevelse, der får smagsløgene til at danse! Her er det hele om at "treat yo'self" med lækre cypriotiske retter og farverige cocktails. Vi har svedt over priserne og skabt en mad- og drikke-guide, der hjælper dig med at rocke dit Ayia Napa-eventyr. Uanset om du er budget-hipster eller luksus-lover, har Ayia Napa noget at byde på.

Festerne starter tidligt - det er en "no day like today"-attitude. Om det er ved poolen, på dit hotelværelse eller til et boat-party, det kan vi tage en snak om senere. Nu skal vi dykke ned i Ayia Napas sindssyge natteliv! Her stopper festen ikke, før du siger: "Nok er nok!" Når du rammer Ayia Napa med Uptours, venter en mad- og drikkeoplevelse, der får smagsløgene til at danse! Her er det hele om at "treat yo'self" med lækre cypriotiske retter og farverige cocktails. Vi har svedt over priserne og skabt en mad- og drikke-guide, der hjælper dig med at rocke dit Ayia Napa-eventyr. Uanset om du er budget-hipster eller luksus-lover, har Ayia Napa noget at byde på.

SPIS OG DRIK SOM EN CHEF I AYIA NAPA

I Ayia Napa er der skønne lokale restauranter og caféer, hvor du kan kaste dig over autentisk Cypriotisk mad. Moussaka, Souvlaki, Dolmades eller tag en Mese for 2 og prøv det hele, Haps! Priserne svinger lidt, men for et måltid løber du typisk mellem 16€ og €25 pr. person. Med Uptours kan du få rabat på adskillige barer og restauranter med vors VIP-CARD

MIDDEL PRISKLASSE

Hvis du har lyst til international mad og en menu med lidt af det hele, så kan restauranter på et mellem niveau friste med smagsoplevelser i lange baner. Regn med at smide omkring €30 til €50 for to personer, uden drikkevarer. I Dette prisleje kan du få både Asiatisk, Amerikansk og Italiensk.

LUKSUS PÅ MENUEN

Ayia Napa har også spisesteder til dem der vil slippe den helt store mønt for den helt store oplevelse. Her snakker vi €80 eller mere pr. person, uden drikkevarer. Hvis man vælger restauranter i denne prisklasse, så følger det hele med. Elegance, Stil, Kvalitet og service. Perfekt til særlige anledninger.

SJUSSER OG DRINKS

Ayia Napas barer serverer cocktails til alle smagsløg. Sex on the Beach er noget de drikker og det kan du få i lange baner i Ayia Napa. Priserne på Cocktails svinger generelt mellem 6€ og 10€. Hvis du er i tvivl om du har fået et godt tilbud på dine drinks, så er der flere hundrede promoters på gaden til at give dig et nyt tilbud. Mange steder kører de 2-for-1, så du kan spare en skilling. Læs mere om barerne i Ayia Napa her

ØL FOR ALLE

Hvad angår ØL, kan du tage for dig af lokale varianter som Keo og Leon, til omkring 4€ til 6€ for en halv liter. De fleste barer har også internationale Øl, hvor Carlsberg og Corona er mere reglen end undtagelsen på menuen.

MAD inden for budgettet

Gadekøkkener og små "kebabshops" er der rigeligt af i Ayia Napa. Gyros, kebabs, Pizza slice og andre lækre snacks finder du for så lidt som €5.

Ayia Napa har mad for enhver smag og pengepung. Lokal mad eller 3-retters menu – det er helt op til dig!