Find din rejse
September 18 - Hvad og hvem?

Hvem er Uptours?


Hvorfor skal man vælge Uptours frem for et af de mange andre gode rejsebureauer? 

Det har jeg mit bud på:
En sommer med Uptours er bare sjovere!

Med mere end 15 års erfaring inden for rejsebranchen og ungdomsrejser ved vi hvad unge efterspørger, samtidigt som vi kan levere et unikt produkt som ikke findes andre stedet på det danske marked.

Vi har tre fantastiske destinationer: Magaluf, Sunny Beach & Ayia Napa og en rejse dertil, garanterer masser af sjove, uforglemmelige oplevelser og historier, som vi gerne vil dele med jer.

 Gode guider betyder glade gæster

 Hos Uptours behandler vi alle gæster lige. Om du er på solferie, badeferie eller festferie, så står vores guider klar til at hjælpe med at skabe de bedste oplevelser 24 timer i døgnet.
Vores guider er en væsentlig forudsætning for en succesfuld rejse, både når det handler om service, sammenhold og sikkerhed. Vi stiller store krav til vores guider, da vi gennemgående i alt hvad vi gør opererer professionelt.

Guideteamet er sammensat af forskellige personligheder, som matcher de mange typer af gæster som rejser med os under en sæson. Fælles for alle vores guider er dog at de er åbne, imødekommende og festlige typer, hvis målsætning er at give vores mange gæster den ultimative drømmetur/retur. 

 

Ungdomshoteller

For os ved Uptours er det meget vigtigt vi kan stå inde for vores hoteller - Vi ved hvad vores gæster gerne vil have!

På hver destination har vi sørget for pladser på de absolut fedeste ungdomshoteller.

I Magaluf finder i f.eks. Ungdomshotel TRH Magaluf, der har været det mest populære Uptours hotel de seneste 3 år. Her bor ca. 8 ud af 10 Uptours gæster i Magaluf over sommeren. Hotellet har en ungdommelig atmosfære, et fantastisk og stort poolområde og nyrenoveret lejligheder. Dette er det ultimative ungdomshotel i Magaluf

Vil du og vennerne derimod til vores nye destination Ayia Napa, vil vi anbefale Hotel Rio Napa. Hotellet er helt nybygget, og er helt klar til at tage mod flere tusinde Uptours gæster den kommende sommer.

Ønsker i en gammel klassiker som Sunny Beach, kan vi også tilbyde ungdomshoteller i TOPKLASSE!
Især Uptours Palace er en sikker vinder på ferien. Hotellet ligger midt på den berømte FlowerStreet og har all-inclusive inkluderet i prisen.

Er du og vennerne, eller måske kæresten mere interesseret i andre hotelalternativer, kan i under alle vores hoteller se hvad der passer bedst til lige netop JERES ferie.

 Fester og arrangementer 

På en ungdomsrejse skal vores gæster selvfølgelig tilbydes de fedeste arrangementer, så de får fuldt udbytte af deres ferie! Faktisk ser vi ofte på feedback fra vores gæster, at de mest tilfredse er dem der har deltaget på vores events.
Det er noget vi er meget stolte af!

Uanset om du og vennerne rejser til Magaluf, Sunny Beach eller Ayia Napa, så har vi sammensat tre fede pakker, der er skræddersyet til lige netop den destination du vælger!

Inden I bestiller rejsen vil jeg anbefale jer at tage et kig på vores VIP PAKKER!

 

Det var alt fra mig! Jeg håber at se en masse glade gæster i løbet af sommeren 2019!
Fremover vil jeg overlade bloggens sider til de mennesker der ved allermest om Uptours - Nemlig vores guider og gæster!

Mikael
Product Manager
UPTOURS