Afbudsrejser fra KUN 2.899,- -  Se alle tilbud & afbudsrejser her

Find din rejse
Bargade Ayia Napa

Ayia Napa Bargade 

I dette blogindlæg vil jeg gerne dele min uforglemmelige oplevelse af nattelivet og bargaden i Ayia Napa med jer. Ayia Napa, dette vilde party-rejsemål på den smukke ø Cypern, er uden tvivl berømt for sine fantastiske strande, krystalklare vand og mulighederne for at feste hele natten igennem. Hvis du ønsker at opleve i Ayia Napas natteliv, så er det på bargaden, at det hele sker. Her er min personlige guide til Ayia Napas Bargade, hvor jeg vil dele mere information og detaljer om de skandinaviske barer som Solsidan, Grabbarna Grus og Ambassaden.

Solsidan Ayia Napa

Hvis du er til skandinavisk atmosfære og lækre drinks, så vil jeg anbefale Solsidan som det ultimative sted at besøge. Dette fantastiske tilholdssted tiltrækker et stort antal skandinaviske besøgende. Her kan du lytte til dansk musik, stifte nye venskaber og danse hele natten til sommerens seneste hits. Solsidan Bar byder på professionelle bartendere, fantastisk musik og en uforglemmelig atmosfære. Det er uden tvivl det foretrukne sted for de mange unge danskere som rejser hertil.

Ayia Napa Natteliv

Atmosfæren på Bargaden i Ayia Napa er helt enestående og kan sjældent opleves andre steder i Europa. Uanset om du leder efter et sted at nyde en velsmagende cocktail eller ønsker at danse til sommerens bedste hits, så er Ayia Napa virkelig det helt perfekte sted.

Der er mange muligheder på bargaden i Ayia Napa, som er fyldt med barer og klubber, der kan dække alle behov. Uanset om du foretrækker skandinaviske eller danske barer, eller måske noget mere internationalt, så vil du her finde noget, der passer til præcis det du ønsker. Fra de berømte skandinaviske barer som Solsidan, Grabbarna Grus og Ambassaden til de mere internationale klubber som Castle, Titanic, Hollywood, Monkey Business og Aqua Club.

Barer og natklubber Ayia Napa

Når det kommer til barer og natklubbernes størrelse og kapacitet, så har Ayia Napas også et meget bredt udvalg. Hvis du er på udkig efter en stor fest på en rigtig natklub, er Castle, Titanic og Hollywood de rette steder for dig. Disse kæmpe klubber byder på store temafester og internationale DJ's. Men hvis du ønsker en mere intim oplevelse, så er det Monkey Business og Aqua Club som du bør gå til.

Gadesælgere Ayia Napa

Du vil helt sikkert møde en masse gadesælgere, der ihærdigt vil prøve på at få dig ind på deres sted eller sælge dig billetter til diverse fester. De kan til tider godt være en smule aggressive og overivrige i deres måde at tilnærme sig dig, så et godt råd er at være lidt ekstra forsigtig.

Vi hos Uptours kender området og de forskellige steder rigtig godt, og vi er til stede for at sikre at du får en god ferie – så spørg endelig vores guider til råds hvis du er i tvivl om hvilket sted du skal besøge, vi er der for at hjælpe. 

Jeg glæder mig til at se dig og dine venner i Ayia Napa! 

 

Skrevet af:

Mathilde H. 
Uptours guide i Ayia Napa 2023