Find din rejse
Februar 19 - VIP PAKKER

VI ELSKER VIP-PAKKER❤️

Hos Uptours bliver vi tit spurgt ind til vores VIP-pakker. Det er primært fra de unge gæster, der endnu ikke har været nede og opleve den vanvittige Uptours stemning, vi skaber på vores destinationer.

I den her blog, der vil jeg fortælle lidt om vores pakker – og hvorfor det i mine øjne er et must-have på ferien.

Vi er de bedste i branchen til at feste

Hos Uptours har vi sendt unge mennesker på party-ferier i mere end 15 år. Koncepter med festrejser til unge startede i 90’erne. I stedet for at tage på en klassisk charterrejse, som man typisk gjorde med familien Danmark, så blev det som ung, nu muligt at tage af sted med vennerne, for at fyre den af. 

Guiderne er altid klar på lir ;-)

Guiderne er altid klar på lir ;-)

Der er nemlig noget magisk over, at få lækre drinks under varme himmelstrøg, i mens man fester i en vild party-by med tusindvis af unge mennesker fra Danmark og Skandinavien. Det unikke er også, at det foregår på diskoteker, klubber eller barer der er langt større og vildere end kendt hjemme fra lille Danmark af. I forhold til tømmerbasser dagen efter, så er de også ok nemme at håndtere, når man har adgang til en lækker strand eller en swimmingpool!

Ungdomsguiderne

We know how to party – og det er vores guider eksperter i! For at være ungdomsguide hos Uptours, så er det krav, at man har et naturligt partygen, og at man kan starte en fest. Guidernes vigtigste opgave, udover at servicere gæsterne i løbet af dagen, er at arrangere vilde fester om aftenen – og så feste til langt ud på natten hele sommeren. Vi har skrevet lidt mere om vores guideservice her!

En fest er ikke bare en fest

En utrolig sjov, vild og populær fest er vores pubcrawl. Den har været en del af vores festprogram i alle 15 år. Men en ting er at gå fra bar til bar (det kan de fleste vel finde ud af?), en anden ting er udvælge de BEDSTE og fedeste steder, og sørge for at stemningen kommer helt i top. Her ved vi hvilke knapper vi skal trykke på, for at det stikker helt af.

Her et billede af en af vores meget populære pool parties :-)

Et andet eksempel er vores pool parties. Uden en VIP-pakke, så kan man ikke deltage. Hvor fedt er det ikke lige, at musikken hamrer derud af med en professionel DJ, ved en lækker swimmingpool med kolde drinks og hundredevis af unge mennesker, der er klar på at fyre den max af - hvor guiderne selvfølgelig er forrest i feltet!

Vores fester er unikke, og de er planlagt ned til mindste detalje med en drejebog – så vi kan give vores gæster den bedst mulige oplevelse, hver evig eneste aften! Læs eller se mere om vores unikke feste ved at klikke her.

VIP-fordele

Udover de fester der er inkluderet i vores pakker, så er der også mulighed for at spare en masse penge, da vi giver vores gæster unikke fordele med kortet. Eksempelvis, så kan man få 2 drinks for 1’s pris, gratis entré på de fedeste klubber, %’er på restauranter osv. Listen er lang – og fordelene er mange! Det kan du læse meget mere om ved at klikke her.

VIP-SKUMFESTVIP-Platinium på tre tidligere gæster i Magaluf :-)

Hvor mange har pakkerne?

Ca. 90% af alle vores gæster har VIP-pakker – og netop vores geniale guider og fester er årsagen til, at vi tager imod de samme gæster år efter år. Udover at spare en masse penge med nogle fede fordele, så får man også en federe og unik ferie. Med det sagt, så er vi altså langt mere end rejseselskab der bare sælger flysæder og hotelværelser :-)

Bloggen er skrevet af Rasmus, der har arrangeret over 200 fester og events i sydens sol. Han er i dag produktchef for Uptours, og har arbejdet som party-guide, supervisor og destinationschef over 5 somre i hhv. Lloret de mar, Alanya, Golden Sands og Sunny Beach.