Find din rejse
FESTPAKKER og VIP-CARD

Festpakker

Rejsen nærmer sig, og et spørgsmål, der ofte dukker op er: "Hvordan kan jeg opleve de bedste fester og begivenheder på ferien?".

Hos Uptours tilbyder vi nemlig en lang række forskellige fester og aktiviteter på ferien. 

Basispakken

Af praktiske årsager er "Basispakken" den eneste festpakke vi har tilgængelig for tilkøb ved booking af din rejse (til en pris på 499 kr). Denne pakke giver dig adgang til 2-4 ugentlige begivenheder. Opgraderingsmuligheder til større oplevelser vil blive præsenteret ved din ankomst på destinationen.

VIP-CARD og festArmbånd

Rejser du med Uptours har du mulighed for at skrue op for festlighederne med vores VIP-card og festarmbånd. Med disse tilvalg kan du få fuld valuta for pengene i Sunny Beach, Magaluf og Ayia Napa.

Opgradering af Festpakke

Det er ingen hemmelighed, at vi på rejsemålet tilbyder opgradering af dit festarmbånd, der inkluderer endnu flere spektakulære og vildt underholdende events Partyboat, Fullmoonparty, Skumfest osv. Det er en oplevelse, du bare ikke vil misse på din ferie! Se meget mere om festerne her. 

På destinationen har vi vores uundværlige guider, som er meget behjælpelige med at gennemgå priser og program med dig. De hjælper dig også med at opgradere hvis tilfældet skulle være at du gerne vil med til festerne. Guiderne vil elske at få så mange af jer med som muligt, for jo flere gæster der vil med, jo sjovere bliver festerne, både for guiderne, men især for jer gæster.

Det ville være det fedeste bare at kunne tilbyde dig hele programmet nu og vise hvad der kommer til at ske hele sommeren, programmet ligner nok med 90% sandsynlighed sidste års program, men kan variere lidt fra uge til uge.

Festprogrammet for den uge du rejser i kan findes i vores app eller vil blive udleveret under velkomstmødet. Det præcise program med tider og mødesteder er dog først helt klarlagt indenfor en uge inden afrejse. Du kan også tjekke vores FAQ-dokument, som du modtager ved bestilling af din rejse. Det er muligt at købe adgang til de forskellige events enkeltvis, men at vælge en samlet pakke vil altid være meget mere økonomisk ansvarligt overfor din pung. Dine guider kan give dig information om prisen for individuelle events

Festarmbånd

Vi tilbyder 3 eller 4 forskellige pakker, alt efter destination. Om du har valgt en pakke hjemmefra eller ej, så kan alle pakker tilkøbes på destinationen.

  • Basis-armbånd

  • Luksus-armbånd

  • Premium-armbånd

  • Extreme-armbånd

Priserne på pakkerne vil blive oplyst af dine guider på din destination. Det hele vil også blive tilgængeligt i din app når rejsen nærmer sig. Priserne starter fra 499,- til ca. 2499,- DKK.