Find din rejse
Ungdomsrejser Aiya Napa

UNGDOMSREJSER AIYA NAPA

09.11.2021 - Skrevet af Charlie - Produktchef. 

AIYA NAPA PÅ CYPERN

Hjerteligt velkommen til Ayia Napa, vores nyeste skud på stammen, som er Cyperns ubestridt mest oplagte rejsemål for unge. Når man taler om ungdomsrejser og snakken går på hvilke rejsemål som tilbyder de bedste omgivelser og fedeste natteliv, så kan man bestemt ikke komme uden om Cypern og Ayia Napa!

Ayia Napa er et sandt ferieparadis beliggende ved kysten blot 30-45 minutters kørsel fra den internationale lufthavn på Cypern (Larnaca International Airport).

Igennem de seneste 10-15 år har destinationen Cypern gennemgået en stor udvikling, hvor der har været stort fokus på især at udvikle turismen og det fantastiske natteliv. Det er en medvirkende årsag til at du her på Cypern, og i særdeleshed i Aiya Napa, finder nogle af de absolut bedste hoteller og strande som middelhavet har at byde på.

Hos Uptours har vi i Ayia Napa valgt at fokusere på et udvalg af de absolut bedste ungdomshoteller, som er placeret i tæt afstand til det som Aiya Napa er allermest kendt for - nemlig sit fuldstændig vanvittige natteliv, med en kilometerlang bargade.

Temperatur Aiya Napa

På Cypern er der nærmest solgaranti - du er sikret en varm og solrig ferie. Du kan forvente at temperaturerne sniger sig op på mellem 29 og 35 grader i dagstimerne - men bliv ikke overrasket hvis de til og med bevæger sig op mod de 40 grader. Solen skinner 10-12+ timer hver dag, og du skal være ekstremt heldig(eller uheldig?) hvis du oplever nedbør. Statistisk set er der stort set intet nedbør i månederne fra maj til september.

Er du en af dem som bare elsker at slappe af ved poolen eller ved stranden, så er der heller ingen chance for du kommer til at fryse. På Cypern er vandtemperaturerne i sommermånederne i gennemsnit mellem 24-28 grader, hvilket virkelig bare er skønt!
Havet Ayia Napa

Valuta og prisniveau på Cypern.

På Cypern bruger de, som mange andre steder i Europa, euro € som valuta. 1 EUR svarer ca. til 7,46 kr. 

Når man skal på ferie om sommeren så er det en selvfølgelighed at man vil have masser af sol, billige priser, +30 grader og et vildt natteliv, som man aldrig kan opleve eller finde i kolde Danmark. Det er sådan en perfekt ferie skal være, og det er derfor at Aiya Napa på Cypern er det helt oplagte valg.

Som nævnt, så er prisniveauet noget som virkelig har betydning for hvor mange oplevelser man har mulighed for at tage med hjem fra ferien. I Aiya Napa får du lækre cocktails, udsøgte måltider og shopping til helt fuldstændig vanvittigt lave priser. En cocktail på en bar eller et diskotek kan du regne med koster ca. 5 € svarende til 35 kr. Øl er endnu billigere. Et lækkert måltid mad med drikkevarer kan du gøre for under 10 €.

Alle vil have at det skal være billigere end hjemme og det kan vi love jer for at Ayia Napa er.

Nattelivet i Ayia Napa

Ayia Napa tiltrækker tusindvis af unge hvert år fra ikke bare hele Skandinavien, men fra hele Europa. Det unge publikum valfarter til Aiya Napa for at opleve det vilde natteliv, som ikke findes ret mange andre steder i Europa.

Ayia Napa og har et stort og bredt udvalg af natklubber og barer, store som små, som har gjort rejsemålet berømt for sit natteliv. På og omkring Aiya Napas legendiske bargade finder man også mere end 80 barer og klubber, som alle er forskellige fra hinanden. Ayia Napa har noget for enhver smag, hvad enten man er til hardcore clubbing, en rolig bar stemning - eller en blanding. Der er fantastiske steder som egner sig til både en fest både på dagtid, aftentid og nattetid.

I Aiya Napa er mange af diskotekerne og natklubberne kendt for at arrangere heftige temaaftener eller begivenheder med internationale DJs. Det skal simpelthen bare opleves. Hos Uptours tilbyder vi en VIP PAKKE i Aiya Napa som giver dig adgang til nogle af ugens fedeste arrangementer, som f.eks Pubcrawl, Fullmoon Party m.m. Se en oversigt over vores fester og aktiviteter.

Blue Moon Bar

Blue Moon Bar er en af de størrer natklubber i Ayia Napa, og det er af steder som samler mange af de skandinaviske turister. Stedet tiltrækker naturligvis mange nationaliteter, men er specielt populært blandt skandinavere. Barens personale er også skandinavisk, og står altid klar med et stort smil og positiv attitude. Blue Moon Bar holder diverse temafester, som f.eks fullmoon party, bucket race og Playboy Party.

Club Ice

Club Ice er en af de absolut største klubber i Ayia Napa, og fordeler sig over 2 etager. Stedet er kendt for at hver aften at have store internationale DJ’s på besøg. De spiller oftest på den øverste etage, og det er også her du finder det store dansegulv. I underetagen finder du en superfed underjordisk club i et gennemført "Icet-tema". På Club Ice afholdes der også flere gange ugentligt events, som f.eks deres berømte skumfest.

Black'n'Withe Club

Black'N'White er en legendarisk RnB Club i centrum af Aiya Napa, og har været en af de mest populære natklubber i byen siden midten af ' 80. Denne klub har ofte besøg af mange berømtheder og sportsstjerner. Black'N'White finder du beliggende lige ved det store torv i Aiya Napa. Her er åbent hver aften, og stemningen er altid helt i top.

Paddy’s bar.

Paddy’s er det kun irske bar i Ayia Napa er populær hos alle aldre og nationaliteter. Beliggende på hovedgaden midt (Ayias Mavris) Det er en stor bar som har åbent alle 7 dage om ugen og er åben indtil tidlig morgen.